Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ελληνες μισθοφόροι στην Ουκρανία;


Το «χταπόδι» της ελληνικής εμπλοκής στον πόλεμο της Ουκρανίας έχει πολλά πλοκάμια, που το κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνο για τον λαό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εταιρείες που ειδικεύονται στη «φύλαξη πλοίων» από «τρομοκράτες» και πειρατές, στρατολογούν κόσμο από τη χώρα μας, για να τους στείλουν ως μισθοφόρους στρατιώτες στο πολεμικό μέτωπο της Ουκρανίας.

Η «δεξαμενή» τους είναι κατά βάση απόστρατοι των Ειδικών Δυνάμεων και άλλοι πρώην στρατιωτικοί, που γνωρίζουν από ΝΑΤΟικές επιχειρήσεις. Η προώθησή τους στην Ουκρανία γίνεται μέσω Πολωνίας, με την κάλυψη μάλιστα του Ερυθρού Σταυρού, που τους παρουσιάζει ως προσωπικό για τη μεταφορά φαρμάκων και τροφίμων.

Τι γνωρίζει η κυβέρνηση για όλα αυτά; Είναι σε γνώση της η στρατολόγηση μισθοφόρων από τη χώρα μας, και αν ναι, τι κάνει γι' αυτήν την επικίνδυνη εξέλιξη;

'Η μήπως η «σιγή ασυρμάτου» και η συγκάλυψη των άθλιων στρατολόγων, που όπως όλα δείχνουν έχουν στενές σχέσεις με τον ΝΑΤΟικό μηχανισμό, είναι κι αυτή μέρος των ...«συμβατικών υποχρεώσεων» της χώρας ως μέλους του ΝΑΤΟ;

3 σχόλια:

  1. Στα χέρια των Ρώσων είναι εδώ και λίγη ώρα ο Διοικητής του εθνικιστικού Τάγματος του Αζόφ στην Μαριούπολη.

    Οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν και τον έπιασαν ζωντανό και τον περιφέρουν στο κέντρο της πόλης πριν τον πάνε για περαιτέρω ανακρίσεις.

    Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του συγκεντρώθηκε πλήθος που προσπάθησε να τον λιντσάρει για τις ωμότητες που είχαν υποστεί δεκάδες άνθρωποι από τα μέλη του Τάγματος του.

    Οι κάτοικοι όρμησαν εξαγριωμένοι πάνω του με μπουνιές και κλωτσιές μόλις είδαν ότι είναι πλέον αιχμάλωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο πόλεμος δεν υπάρχει ουτε για την Ευρώπη,ουτε για τις Ελληνικές κυβερνήσεις(Συριζα_ΝΔ) που εχουν δεσμευτεί να συνδραμουν στρατιωτικά αν χρειαστεί βοήθεια η Σ.Α.
    Κι οπως ελεγε κι ενας "αριστερός",μηπως αν δεν τους πουλήσουμε οπλα θα σταματούσε ο πόλεμος εκεί;(ασε που ειναι και σκουρόχρωμοι,ποιος ν ασχολιέται τωρα)

    Σαουδαραβικοί βομβαρδισμοί, σε αντίποινα για τις επιθέσεις των Χούθι

    https://www.902.gr/eidisi/kosmos/290663/saoydaravikoi-vomvardismoi-se-antipoina-gia-tis-epitheseis-ton-hoythi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ
      Μόλις χθες, και ενώ ο πόλεμος μαίνεται στην Ουκρανία, στο ελληνικό Κοινοβούλιο πέρασε και μάλιστα σχεδόν παμψηφεί, η στρατιωτική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
      Όπως έγραψε και ένας φίλος, δεν θα σας εκπλήξει βεβαίως να μάθετε ότι τη συμφωνία υπερψήφισε η Νέα Δημοκρατία, το ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση, ίσως όμως να σας εκπλήξει (not), ότι τη συμφωνία υπερψήφισε και ο ΣΥΡΙΖΑ.
      Μεταξύ άλλων, η συμφωνία αναφέρει τη συνδρομή με στρατιωτικό προσωπικό, στρατεύσιμους και εξοπλισμό (αυτόν που χρυσοπληρώσαμε όλοι), σε περίπτωση που τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεχθούν επίθεση, ξένης δύναμης.
      Για το ΣΥΡΙΖΑ ειδικά γεννώνται μια σειρά ερωτημάτων:
      1) Τί ακριβώς θα υπερασπιστούν οι Έλληνες φαντάροι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα; Τα ελληνικά εδάφη και συμφέροντα;
      Όχι βέβαια, καθώς όχι μόνο σύνορα δεν έχουμε κοινά με το κράτος αυτό, αλλά η Ελλάδα, απέχει περί τα 3.444 χιλιόμετρα, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
      2) Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισε τη συμφωνία γιατί επιθυμεί, ο ελληνικός λαός να υπερασπιστεί τα ευρωπαϊκά και δημοκρατικά ιδεώδη στη χώρα αυτή;
      Μα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πολιτική ηγεσία είναι οι φύλαρχοι και οι σεΐχηδες. Η σαρία είναι νόμος κοινωνικής ζωής. Η μοιχία για μια γυναίκα τιμωρείται με θάνατο (κόπτονται δήθεν και για το γυναικείο ζήτημα), και εξακολουθεί να ισχύει η ποινή του θανάτου, και μάλιστα και του πολιτικού θανάτου.
      3) Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισε τη συμφωνία για να υπερασπιστεί μια χώρα, που ενδέχεται να αμυνθεί των συνόρων της;
      Όμως η πραγματικότητα μάλλον είναι άλλη, καθώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βομβαρδίζουν ανηλεώς μήνες τώρα, την Υεμένη, όπου οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε καν καθαρό νερό.
      4) Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τη συμφωνία γιατί έχουμε εθνικό συμφέρον να συμμαχίσουμε με τα Εμιράτα, έναντι της Τουρκίας;
      Μα μόλις το Νοέμβριο του 2021, η Τουρκία υπέγραψε συμφωνία "μαμούθ" με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τόσο για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, όσο και για το νερό, αλλά και τη στρατιωτική συνεργασία.
      Τί ακριβώς λοιπόν κινητοποίησε το ΣΥΡΙΖΑ των έμφυλων ταυτοτήτων, της δημοκρατίας, των κινημάτων και της οικολογίας;
      Αυτό που κινητοποίησε, τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και την Ελληνική Λύση: Το ΝΑΤΟ, και η πρόσδεση της χώρας μας στο αμερικανικό και ευρωπαϊκό άρμα των ανταγωνισμών

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου