Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Τους «πονάει»

 
Αναρωτιέται ο Πρετεντέρης στα «ΝΕΑ», πού να πάνε οι ΝΑΤΟικοί όταν τους φωνάζουν «Killers go home», αφού εδώ είναι το σπίτι τους! 

Και το «τεκμηριώνει» λέγοντας ότι ο λαός έχει αποφανθεί αμετάκλητα για τον προσανατολισμό της χώρας, εκλέγοντας εδώ και 70 χρόνια - από την ένταξη δηλαδή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ - κυβερνήσεις που είναι υπέρ της ευρωατλαντικής συμμαχίας. 

Ακριβώς αυτό λένε όμως και όσοι διαδηλώνουν ενάντια στη μετατροπή της χώρας σε ΝΑΤΟικό ορμητήριο: Οτι όλα τα κόμματα έχουν βάλει τη ματωμένη υπογραφή τους σε συμφωνίες που σπρώχνουν τον λαό στον γκρεμό των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και πολέμων. Και πως παρά τις διαφορές τους υπερασπίζονται την αναβάθμιση της χώρας στον αμερικανοΝΑΤΟικό σχεδιασμό για τα συμφέροντα της αστικής τάξης. 


Οι διάφοροι «Πρετεντέρηδες», όμως, θέλουν να καταστήσουν τον λαό συνένοχο στα στυγερά εγκλήματα που έχει διαπράξει το ΝΑΤΟ και να τον κάνουν απολογητή των επόμενων. Σου λέει: «Αφού τους ψήφισες, συμφωνείς με το ξεκλήρισμα στη Γιουγκοσλαβία, με την 20ετή κατοχή στο Αφγανιστάν, με την επέμβαση στο Ιράκ και στη Λιβύη, με την κατοχή της Κύπρου». 

Με όλα δηλαδή τα τερατουργήματα της σύγχρονης Ιστορίας που έχουν τη σφραγίδα του ΝΑΤΟ. Ο λαός όμως έχει αποδείξει το ακριβώς αντίθετο, κι αυτό είναι που τους κάθεται στο στομάχι. Στάθηκε απέναντι σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, έβαλε μέχρι και το κορμί του μπροστά από τα ΝΑΤΟικά καμιόνια. Αλλά και σήμερα, με τον πόλεμο στην Ουκρανία, τους «πονάει» που δεν μπορούν να στοιχίσουν τον λαό στο ευρωατλαντικό «αφήγημα». 

Γι' αυτό ξερνάνε προπαγάνδα και αντικομμουνισμό, βλέποντας τους κομμουνιστές ξανά στην πρώτη γραμμή της πάλης, για να εκφραστεί η λαϊκή αντίδραση στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα, να μην συρθεί ο λαός να διαλέξει ιμπεριαλιστή.

3 σχόλια:

  1. https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/diethni/2906-gallikes-ekloges-i-krisi-ston-aneptygmeno-kapitalismo-kala-kratei Τα Κεντρίστικα οπορτουνιστικά βαρίδια του Κάουτσκι οι Μανιαδάκηδες στο ξέπλυμα του καπιταλισμού για να εγκλωβίσουν το λαό. Αυτό που χρειάζεται στην Γαλλία και στη κάθε χώρα είναι Κ.Κ που θα έχει στρατηγικό στόχο το Σοσιαλισμό σε όλες τις συνθήκες και εργαλείο του αγώνα την κοινωνική συμμαχία Σοσιαλφασισμός που ενώνει εργάτες αυτοαπασχολούμενους και φτωχούς αγρότες με μοναδικό κριτήριο το ταξικό. Αγώνας για προσωρινά μέτρα ανακούφισης και στην ιδεολογική πάλη και ζύμωση να εδραιώνεται η Λενινιστική πρόταση εξουσίας για έξοδο απο την Ε.Ε Κοινωνικοποίηση των βασικών συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους και δικτατορία του προλεταριάτου μακριά απο οποιαδήποτε κυβέρνηση στο έδαφος του καπιταλισμού. Αντίθετα τα ...πολιτικά μέτωπα και στάδια... που σερβίρουν οι Μανιαδάκηδες κατέστρεψαν το Κ.Κ Γαλλίας εδώ και δεκαετίες την Κ.Δ μετά το 1935 και την ΕΣΣΔ μετά το 1956. Με αυτή τη γραμμή δεν διεκδικήσαμε την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΉΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ...ΕΔΑ... και φτάσαμε ένα βήμα απο την καταστροφή το 1991. Αυτή τη γραμμή θέλανε να συνεχίσει να έχει το ΚΚΕ οι Μανιαδάκηδες μετά το 1991 ώστε να κάνουν ξανά τα ίδια το 2012.... Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για το λαό και τους Κομμουνιστές στο 15ο συνέδριο το 1996 ξηλώσαμε το πρόγραμμα της καταστροφής και στην πορεία αποκατάστασης των Μπολσεβίκικων χαρακτηριστικών του ΚΚΕ πετάχτηκαν έξω για πρώτη φορά στην ιστορία τα Κεντρίστικα οπορτουνιστικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του Κάουτσκι ξεβρομίζοντας ο τόπος. Καλή χώνεψη. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://cubaniagriega.blogspot.com/2022/04/33.html........ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
      Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία!

      Απαιτείται αυτοτελής πάλη ενάντια στα μονοπώλια, στις αστικές τάξεις, για την ανατροπή του καπιταλισμού, την ενίσχυση της ταξικής πάλης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για τον σοσιαλισμό!Μετά από πρωτοβουλία του ΚΚ Ελλάδας, του ΚΚ Εργαζομένων Ισπανίας, του ΚΚ Μεξικού και του ΚΚ Τουρκίας, Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα από μια σειρά χωρών εξέδωσαν Κοινή Ανακοίνωση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία. Αναλυτικά, το κείμενο της Ανακοίνωσης έχει ως εξής:

      «Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία!

      Απαιτείται αυτοτελής πάλη ενάντια στα μονοπώλια, στις αστικές τάξεις, για την ανατροπή του καπιταλισμού, την ενίσχυση της ταξικής πάλης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για τον σοσιαλισμό! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. 1. Τα Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα που υπογράφουμε αυτήν την Κοινή Ανακοίνωση τασσόμαστε ενάντια στην ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία, που αποτελεί μια από τις συνέπειες της τραγικής κατάστασης που διαμορφώθηκε για τους λαούς μετά την ανατροπή του σοσιαλισμού και τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης. Είναι έκθετες τόσο οι αστικές όσο και οι οπορτουνιστικές δυνάμεις, που για χρόνια πολεμούσαν την ΕΣΣΔ και πρόσφατα γιόρτασαν και τα 30 χρόνια από τη διάλυσή της, αποσιωπώντας το γεγονός πως η παλινόρθωση του καπιταλισμού σήμανε τη διάλυση ιστορικών εργατικών και λαϊκών κατακτήσεων και επανέφερε τους λαούς της ΕΣΣΔ στην εποχή της ταξικής εκμετάλλευσης και των ιμπεριαλιστικών πολέμων.https://www.rizospastis.gr/story.do?id=11597786 Αφιερωμένο σε όλη την οπορτουνιστική 5η φάλαγγα μαζί και την Κουβανική που μετά το 2008 καταστρέφει το Σοσιαλισμό στο νησί. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου