Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

«Ο Ζελένσκι δηλώνει διάφορα πράγματα, αναλόγως του τι πίνει και του τι καπνίζει»

                                                      Δείτε το βίντεο από το 1.10 και μετά

Την έναρξη του επόμενου σταδίου της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία επισημοποίησε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξη που έδωσε τη Μεγάλη Τρίτη το πρωί στο τηλεοπτικό κανάλι India Today.

Τόνισε επίσης ότι δεν είναι στόχος της Μόσχας η ανατροπή της ουκρανικής κυβέρνησης, αλλά ήρθε η ώρα να περάσει σε νέα φάση η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία. «Θέλουμε οι Ουκρανοί να αποφασίσουν πώς θέλουν να ζήσουν. Θέλουμε οι άνθρωποι να έχουν ελευθερία επιλογής», είπε.

Η Δύση εκμεταλλεύτηκε τον Ουκρανό πρόεδρο εναντίον της Ρωσίας, ώστε να καταργήσει στην πράξη τις συμφωνίες του Μινσκ, πρόσθεσε ο Σ. Λαβρόφ, αναφερόμενος στη συμφωνία του 2015 που εξασφάλιζε μερική αυτονομία στο Ντονέτσκ και το Λουχάνσκ.

Χάνοντας μάλιστα την ψυχραιμία του σε ερώτηση για τις δηλώσεις Ζελένσκι περί πιθανής χρήσης τακτικών πυρηνικών από τη Μόσχα στην Ουκρανία, ο Ρώσος υπουργός είπε: «Ο Ζελένσκι δηλώνει διάφορα πράγματα, αναλόγως του τι πίνει και του τι καπνίζει». Στην επιμονή της δημοσιογράφου περί των δηλώσεων Ζελένσκι, ο Σ. Λαβρόφ είπε λίγο πιο ψύχραιμα: «Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που ένας όχι και πολύ επαρκής άνθρωπος ανέφερε. Προφανώς κάτι του είπαν οι υπηρεσίες πληροφοριών του. Εμείς ποτέ δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο»

 ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

2 σχόλια:

  1. "τι πίνει και του τι καπνίζει"
    Τι θέλει να πει πει ότι δεν ξέρει τι του γίνετε, ότι είναι πιόνι τον αμερικάνων;

    Μπα δεν το πιστεύω, άλλωστε φαίνεται και στο βίντεο.

    Κική Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το ΚΚ Ρωσίας ζητάει την αντικατάσταση της ρωσικής σημαίας με την σοβιετική
    Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού προχώρησε ο γ.γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, καταθέτοντας σχέδιο νόμου αλλαγής της ρωσικής σημαίας με αυτή της ΕΣΣΔ.

    Το νομοσχέδιο κατατέθηκε στην Κρατική Δούμα την Τρίτη 19/4"

    Ντροπή, τέτοιος ξεπεσμός απο ενα "κομουνιστικό" κόμμα, στην χώρα του Λένιν και του Στάλιν.

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου