Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Νέες καταγγελίες στην Ιταλία για μεταφορά όπλων


Παρά τον αστυνομικό κλοιό και τη συνένοχη σιωπή του Λιμεναρχείου, οι εργαζόμενοι του λιμανιού της Γένοβας ξεσκέπασαν το φορτίο θανάτου του πλοίου "Bahri Jeddah".

Πρόκειται για άρματα μάχης "M1 Abrams" που είναι ήδη οπλισμένα, κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και κατευθύνονται για κάποιο είδος βρώμικου πολέμου με το πλοίο θανάτου "Bahri" της Σαουδικής Αραβίας ως συνήθως. Εμπορευματοκιβώτια γεμάτα πυρομαχικά και εκρηκτικά ταξιδεύουν σε κοινή θέα στο κατάστρωμα του πλοίου.

 Όλα αυτά χωρίς κανέναν έλεγχο από τις αρμόδιες αρχές (Νομαρχία, Λιμεναρχείο κλπ.) εναντίον αυτών των πλοίων που καταγγέλλονται εδώ και 3 χρόνια από εργάτες και φιλειρηνικά κινήματα, καταγγελίες που επαναλήφθηκαν στη διαδήλωση της 2ας Απριλίου και παραδόθηκαν στον πρόεδρο του λιμανιού...

Οι μόνοι έλεγχοι στο λιμάνι στρέφονται εναντίον εργαζομένων που εμποδίζονται να επαληθεύσουν την παρουσία και τον προορισμό των όπλων. Εναντίον των εργαζομένων που δεν θέλουν να συμμετάσχουν στη μεταφορά των όπλων, έχοντας επίγνωση του πόνου και της καταστροφής που προκαλούνται στους λαούς από τις ίδιες δυνάμεις που μας εκμεταλλεύονται και γεωπολιτικά και από την παραγωγή των όπλων.

Παρ' όλα αυτά, χάρη στο θάρρος ορισμένων εργαζομένων, έχουμε αυτές τις εικόνες που ζητάμε από όλους να διαδώσουν αποκαλύπτοντας τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα από όπου προέρχονται.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΟΧΙ  ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΒΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ  - ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥ

 ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ USB



 

«Νόμιμοι στόχοι» τα ΝΑΤΟικά οχήματα που μεταφέρουν όπλα σε ουκρανικό έδαφος, λέει η Μόσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου