Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ωμή παραδοχή Ζελένσκι για τον φασιστικό χαρακτήρα και τη δράση του Τάγματος Αζόφ


Σε μια ωμή παραδοχή για τον χαρακτήρα και τη δράση των φασιστικών ταγμάτων «Αζόφ» προέβη ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, λίγες μόλις ημέρες πριν μιλήσει ως προσκεκλημένος στο ελληνικό Κοινοβουλιο.

Συγκεκριμένα, ο Ζελένσκι σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Fox», απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το τάγμα Αζόφ, είπε χαρακτηριστικά ότι «το Αζόφ είναι αυτό που είναι και υπερασπίστηκαν την πατρίδα. Όλα αυτά τα τάγματα ενσωματώθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Οι μαχητές του Αζόφ δεν δρουν πλέον αυτόνομα αλλά είναι στις τάξεις του ουκρανικού στρατού».

«Θέλω να ξεκαθαρίσετε κάτι για εμάς. Υπάρχουν αναφορές και εκθέσεις για το Τάγμα Αζόφ που λέγεται ότι είναι ένας ναζιστικός παραστρατιωτικός οργανισμός στη χώρα σας και υπάρχουν εκθέσεις ότι έχουν προβεί σε θηριωδίες. Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικάνοι πολίτες για ουκρανικές μονάδες όπως το τάγμα Αζόφ;», ρώτησε τον Βολοντίμιρ Ζελέλνσκι ο δημοσιογράφος του FOX News.

Ο Ζελένσκι όχι απλώς δεν αρνήθηκε, αλλά επιβεβαίωσε τον νεοναζιστικό χαρακτήρα του τάγματος Αζόφ, όπως και το γεγονός ότι είναι οργανικά ενταγμένο στον ουκρανικό στρατό, κάτι που άλλωστε έχει επιβεβαιωθεί από φωτογραφίες που στρατιώτες φέρουν ναζιστικά σύμβολα στις στολές τους.

Άραγε στην ομιλία του στην ελληνική Βουλή, ως προσκεκλημένος από την κυβέρνηση της ΝΔ, ο Ζελένσκι θα μιλήσει για τους… «πατριώτες» φασίστες του Αζόφ…

Υπενθυμίζεται ότι σε ερωτήσεις του «Ριζοσπάστη» στις ενημερώσεις συντακτών από το υπουργείο Εξωτερικών, σχετικά με τη δράση των φασιστών του Αζόφ, η ηγεσία του υπουργείου απαντούσε με «ουδέν σχόλιον»...


9 σχόλια:

  1. ......Κάτι ανάλογο δεν έκανε και ο δικτάτορας Μεταξάς, κατ’ επιταγή και του Αγγλικού ιμπεριλισμού, πολεμώντας ενάντια στην εισβολή της Ιταλίας του Μουσολίνι στην Ελλάδα; Τότε ο Ν. Ζαχαριάδης δεν χαρακτήρισε “ιμπεριαλιστικό” τον πόλεμο, αλλά ζήτησε να πολεμήσει ο ελληνικός λαός, ανεξαρτήτως του χαρακτήρα της ελληνικής κυβέρνησης και των Άγγλων “κηδεμόνων” της, τους Ιταλούς εισβολείςhttps://iskra.gr/zelenski-stin-elliniki-vouli-athliotita-nd-syriza-kinal-ypokrisiakke-mera-geloiotitavelopoulos/......... Σκούζουν τα φερέφωνα του Ρώσικου Ιμπεριαλισμού κατηγορώντας το ΚΚΕ γιατί δεν διαλέγει στρατόπεδο στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας και σαν επιχείρημα μας σερβίρει τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ότι είχε διαλέξει δήθεν ιμπεριαλιστή.... Ενημερώνουμε λοιπόν πως ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ απο την απομόνωση έγραψε τρία γράμματα για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον Μανιαδάκη να τα θάβει. Και ακριβώς εδώ είναι το πρόβλημα του ΚΚΕ την δεκαετία του 40 ότι δεν ακολούθησε αυτή την γραμμή του Ιμπεριαλιστικού πολέμου που ήταν και της Κ.Δ μέχρι το 1935 που επικράτησε ο οπορτουνισμός με τραγικό αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό στον Καπιταλισμό με όχημα το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ που δεν διεκδίκησε την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 οδηγώντας τον λαό δεμένο χειροπόδαρα στη σφαγή. Αφιερωμένο στο Λαφαζάνη και όλο τον οπορτουνιστικό συρφετό. Τα κόλπα τους ψόφησαν το 1991. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΑΖΟΦ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

    Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

    Η διεύθυνση του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΑ άσκησε ψυχολογική βία και προληπτικό έλεγχο στο δημοσιογράφο Θωμά Σίδερη για την ραδιοφωνική εκπομπή του με αναφορές και τεκμήρια στην δράση των αποδεδειγμένα- ακόμα και καθ’ ομολογία Ζελένσκι- ναζιστών του γνωστού «τάγματος Αζόφ».

    Μάλιστα προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω εκβιάζοντας το δημοσιογράφο και απαιτώντας το σχεδιασμό και τη μετάδοση επόμενου ραδιοφωνικού ντοκιμαντέρ, «για το ρωσικό τάγμα Βάγκνερ, προκειμένου να «ισορροπήσει» η κατάσταση και να «αμβλυνθούν οι όποιες εντυπώσεις». Αυτά αναφέρονται στην επιστολή του δημοσιογράφου για τα έργα και τις ημέρες της κυβερνητικής διοίκησης της ΕΡΤ που έχει ακέραια την ευθύνη του εξαναγκασμού σε παραίτηση του δημοσιογράφου, στην ουσία την εκδίωξή του. Γιατί αυτός δεν υποτάχθηκε στην κυβερνητική προπαγάνδα για τον πόλεμο που ταυτίζεται με την προπαγάνδα των ευρωατλαντικών ιμπεριαλιστικών επιτελείων εκθειάζοντας τα ακροδεξιά ναζιστικά εκγληματικά τάγματα εφόδου στην Ουκρανία, που έκαψαν σαράντα συνδικαλιστές στην Οδησσό το 2014, βάζοντας φωτιά στο κτίριο των συνδικάτων.

    Αυτή είναι η διαβόητη δημοκρατία στην ενημέρωση που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση, που μεταφράζεται σε φίμωση κάθε διαφορετικής φωνής, κάθε φωνής που δε συνάδει με την κυβερνητική και ευρωατλαντική ιμπεριαλιστική γραμμή της προπαγάνδας για τον πόλεμο.

    Η συγκεκριμένη ενέργεια στοχεύει στο να σφραγιστεί κάθε ρωγμή, να αποκλειστεί κάθε δυνατότητα αμφισβήτησης της άθλιας αμερικανοΝΑΤΟικής και ευρωενωσιακής προπαγάνδας για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με εντολές από την κυβέρνηση και εκτελεστικό βραχίονα την διοίκηση της ΕΡΤ.

    Για τους δημοσιογράφους και τους άλλους εργαζόμενους στα ΜΜΕ είναι φανερό ότι τέτοιου είδους ενέργειες φίμωσης στοχεύουν στο να αποδεχτεί ο λαός την ακόμα βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο με τις σημαίες των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ, ενσταλάζοντας στη συνείδησή του τη δηλητηριώδη Αμερικανονατοϊκή εκδοχή.

    Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καταγγέλλει και καταδικάζει αυτές τις άθλιες πρακτικές, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, και πρώτα-πρώτα οι δημοσιογράφοι, μπορούν και πρέπει με την αλληλεγγύη και την αποφασιστική δράση τους να βάλουν εμπόδια στην λογοκρισία και στην κατευθυνόμενη ενημέρωση που επιβάλλουν τα ευρωατλαντικά και κυβερνητικά επιτελεία, από κοινού με αφεντικά, για να χειραγωγούν τον λαό. Να αντισταθούν στις άθλιες αυτές επιδιώξεις που εκβιάζουν τη συνείδηση τους και τους εμποδίζουν να ασκούν πραγματική αντικειμενική δημοσιογραφία. Σε αυτό τον πόλεμο θυσιάζεται και ο λαός της Ουκρανίας και ο λαός της Ρωσίας. Αυτό χρειάζεται να είναι κριτήριο στη δουλειά μας. Να σταθούμε δίπλα στο λαό μας, έχοντας ως σκοπό την ενημέρωση του λαού με βάση τα δικά του συμφέροντα και τις δικές του ανάγκες και όχι αυτά των αφεντικών.

    Να δυναμώσουμε την πάλη μας για την κατάργηση και πρόσφατων νόμων, όπως αυτός του Λιβάνιου που ποινικοποιεί κατά το δοκούν την ενημέρωση, επίσης του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα, φωτίζοντας ταυτόχρονα την αλήθεια για τα πραγματικά αίτια των ιμπεριαλιστικών πολέμων, της φτώχειας και της εκμετάλλευσης.

    Αθήνα, 4 Απρίλη 2022

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλιο του ΚΕΚΡ για την επιστολή του ΚΚΕ στην ελληνική Βουλή σχετικά με την ομιλία Ζελένσκι
    Το ΚΚΕ είναι ο παλιός και έμπιστος σύντροφός μας. Η συνεπής αντιιμπεριαλιστική του στάση και το γεγονός ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ αρνούνται να επικοινωνήσουν με τον Ζελένσκι εμπνέει σεβασμό.

    Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι διαφωνούμε ουσιαστικά με τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ « για την απαράδεκτη εισβολή ρωσικών στρατευμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας ».

    Μιλήσαμε για αυτό στους συντρόφους μας και το επαναλαμβάνουμε ξανά: για οκτώ χρόνια, ο πραγματικός φασισμός βομβάρδιζε και σκότωσε τους κατοίκους του Donbass. 15 χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν, συμπεριλαμβανομένων πολιτών, γυναικών και παιδιών.

    Οι Ναζί έπρεπε να σταματήσουν, διαφορετικά ήταν έτοιμοι να μπουν στο Donbass και να εκπληρώσουν τις απειλές τους- να πετσοκόψουν τους "Μοσχοβίτες" και όσους διαφωνούν με την ιδεολογία του Bandera. Ρώσοι στρατιώτες και ένοπλες δυνάμεις του Ντονμπάς πολεμουν σήμερα τους Ναζί. Οι κομμουνιστές απαίτησαν αυτές τις ενέργειες και πρέπει να στηρίξουν τον αγώνα κατά του φασισμού, ακόμα κι αν αυτός διεξάγεται με τη βοήθεια αστικών δυνάμεων.

    Πηγή: ΚΕΚΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δρόμο στο Φασισμό τον ανοίγει πάντα ο οπορτουνισμός. Ετσι έγινε και στην Ουκρανία με την κυβέρνηση Γιανουκόβιτς που την στήριζε και το ...Κ.Κ κάτω απο την σημαία του Ρώσικου Ιμπεριαλισμού. Εξαθλίωσαν το λαό και άνοιξαν το δρόμο στον ανοιχτό φασισμό το 2014. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. 29. H γραμμή της "ειρηνικής συνύπαρξης", όπως αναπτύχθηκε τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, ως ένα βαθμό στο 19ο (Oκτώβρης 1952)51 και κυρίως στο 20ό Συνέδριο του KKΣE (1956),52 αναγνώριζε την καπιταλιστική βαρβαρότητα και επιθετικότητα για τις HΠA και την Aγγλία, για ορισμένα τμήματα της αστικής τάξης και των αντίστοιχων πολιτικών δυνάμεων στα δυτικοευρωπαϊκά καπιταλιστικά κράτη, όχι όμως ως σύμφυτο στοιχείο του μονοπωλιακού καπιταλισμού, του ιμπεριαλισμού. Eτσι επέτρεψε την καλλιέργεια ουτοπικών αντιλήψεων ότι είναι δυνατόν ο ιμπεριαλισμός να αποδεχθεί μακροπρόθεσμα τη συμβίωση με δυνάμεις που έσπασαν την παγκόσμια κυριαρχία του.

      Aπό το 20ό Συνέδριο του KKΣE (Φλεβάρης 1956) και με τη θέση του για "ποικιλία μορφών μετάβασης στο σοσιαλισμό, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις", η γραμμή της "ειρηνικής συνύπαρξης" συνδέθηκε και με τη δυνατότητα κοινοβουλευτικού περάσματος στο σοσιαλισμό στην Eυρώπη, στρατηγική που προϋπήρχε σε ορισμένα και επικράτησε στα περισσότερα KK. H θέση αυτή αποτελούσε ουσιαστικά αναθεώρηση των συμπερασμάτων από την επαναστατική σοβιετική εμπειρία και συνιστούσε μεταρρυθμιστική σοσιαλδημοκρατική στρατηγική.

      Yποτιμήθηκε η ενιαία στρατηγική του καπιταλισμού ενάντια στα σοσιαλιστικά κράτη και το εργατικό κίνημα στις καπιταλιστικές χώρες. Oι αντιθέσεις μεταξύ των καπιταλιστικών κρατών, που βεβαίως περιείχαν και το στοιχείο της εξάρτησης, όπως συμβαίνει στην ιμπεριαλιστική πυραμίδα, δεν αναλύθηκαν σωστά. Eπικράτησε η εκτίμηση ότι υπήρχε "σχέση υποτέλειας και εξάρτησης" κάθε καπιταλιστικής χώρας από τις HΠA.53 Yιοθετήθηκε η στρατηγική της "αντιμονοπωλιακής διακυβέρνησης", μια μορφή σταδίου ανάμεσα στον καπιταλισμό και το σοσιαλισμό, που θα έλυνε προβλήματα "εξάρτησης" από τις HΠA. H γραμμή αυτή υιοθετήθηκε ακόμα και από το KK HΠA, δηλαδή το KK της χώρας που κατείχε κορυφαία θέση στην ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Στην πολιτική πρακτική εκφράστηκε με τη συμμετοχή KK σε κυβερνήσεις διαχείρισης του καπιταλισμού σε συνεργασία με τη σοσιαλδημοκρατία.

      Eτσι, KK επέλεξαν πολιτική συμμαχιών και με δυνάμεις της αστικής τάξης, αυτές που χαρακτηρίστηκαν ως "εθνικώς σκεπτόμενες", σε διάκριση από τις λεγόμενες "ξενόδουλες". Tέτοιες αντιλήψεις επικράτησαν και σε εκείνο το τμήμα του κομμουνιστικού κινήματος που κατά τη διάσπαση της δεκαετίας του 1960 προσανατολιζόταν στο KK Kίνας και που συγκρότησε το μαοϊκό ρεύμα.

      H στάση πολλών KK απέναντι στη σοσιαλδημοκρατία εντασσόταν σε αυτήν τη στρατηγική. Kυριάρχησε στα KK η εκτίμηση για διαχωρισμό της σοσιαλδημοκρατίας σε "δεξιά" και "αριστερή" πτέρυγα, αδυνατίζοντας εξαιρετικά το ιδεολογικό μέτωπο εναντίον της. Στο όνομα της ενότητας της εργατικής τάξης, τα KK προέβησαν σε σοβαρές ιδεολογικές και πολιτικές υποχωρήσεις, ενώ οι διακηρύξεις ενότητας από την πλευρά της σοσιαλδημοκρατίας δεν απέβλεπαν στην ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος, αλλά στην απόσπαση της εργατικής τάξης από την επιρροή των κομμουνιστικών ιδεών και την ταξική αλλοτρίωσή της. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Στη Δυτική Eυρώπη, στις γραμμές πολλών KK, με πρόσχημα τις εθνικές ιδιομορφίες κάθε χώρας, επικράτησε το οπορτουνιστικό ρεύμα του "ευρωκομμουνισμού", που αρνιόταν τις νομοτέλειες της σοσιαλιστικής επανάστασης, τη δικτατορία του προλεταριάτου και γενικά την επαναστατική πάλη.

      Kαι από τα δύο τμήματα του κομμουνιστικού κινήματος (εξουσίας και μη) υπερεκτιμήθηκε η δύναμη του σοσιαλιστικού συστήματος και υποτιμήθηκε η δυναμική στη μεταπολεμική ανασυγκρότηση του καπιταλισμού. Παράλληλα, βάθυνε η κρίση στο διεθνές κομμουνιστικό κίνημα που εκδηλώθηκε αρχικά με την πλήρη διακοπή των σχέσεων KKΣE - KK Kίνας και στη συνέχεια με τη μορφοποίηση του ρεύματος του "ευρωκομμουνισμού".

      H αλληλεπίδραση του τότε σύγχρονου οπορτουνισμού ανάμεσα στα KK των καπιταλιστικών χωρών και στα KK εξουσίας ενισχύθηκε σε συνθήκες φόβου για ένα πυρηνικό πλήγμα εναντίον των σοσιαλιστικών κρατών, όξυνσης της ταξικής πάλης στο εσωτερικό των σοσιαλιστικών κρατών (Kεντρικής και Aνατ. Eυρώπης) και νέων ιμπεριαλιστικών πολέμων (π.χ. ενάντια στην Kορέα, στο Bιετνάμ). H ευέλικτη τακτική του ιμπεριαλισμού επέδρασε στην ανάπτυξη του οπορτουνισμού στα KK των σοσιαλιστικών κρατών, στην υπονόμευση της σοσιαλιστικής οικοδόμησης, όπως και στην υπονόμευση της επαναστατικής πάλης στην καπιταλιστική Eυρώπη και παγκόσμια. Eτσι, ενισχύθηκε, άμεσα ή έμμεσα, η ιμπεριαλιστική πίεση πάνω στα σοσιαλιστικά κράτη, αξιοποιώντας, μεταξύ άλλων, τόσο το ρεύμα του ευρωκομμουνισμού, όσο και του τροτσκισμού και του μαοϊσμού, που, με τον ένα ή άλλον τρόπο, στον έναν ή άλλο βαθμό, στήριξαν τις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις κατά της EΣΣΔ και άλλων σοσιαλιστικών κρατών. https://www.kke.gr/article/Apofasi-toy-18oy-Synedrioy-toy-KKE-gia-to-Sosialismo/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. Η Ιδεολογική πάλη και ζύμωση στο Δ.Κ.Κ συνεχίζεται όπως και η διεθνιστική προσφορά του ΚΚΕ απο το 1997 και μετά. Η Ζημιά που έχει κάνει ο οπορτουνισμός είναι τεράστια και φαίνεται στο κείμενο του ...ΚΕΚΡ φωτίζοντας ξεκάθαρα πως βρίσκεται κάτω απο την σημαία του Ρώσικου Ιμπεριαλισμού που σφάζει τον ουκρανικό λαό στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε. Οπως ακριβώς ήταν εγκλωβισμένο το ΚΚΕ κάτω απο την σημαία του ελληνικού ιμπεριαλισμού μετά το 1935 και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. Είναι η γραμμή που μας ταλαιπώρησε μέχρι το 1991.. και σήμερα την επικαλείται ο οπορτουνιστικός συρφετός των Μανιαδάκηδων. Τους ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε απο αυτή τη σούπα που βρωμάει... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    5. Στη χώρα μας ορισμένοι υποστηρικτές του ρωσικού «αφηγήματος» επιπλέον μας καλούν σε αντιφασιστικό αγώνα ενάντια στο «φασιστικό Κίεβο», παραγνωρίζοντας πως δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ο Πρόεδρος της Ρωσίας εκθείαζε τον Ρώσο ιδεολόγο του φασισμού, φιλόσοφο Ιβάν Ιλίν, μεταξύ των έργων του οποίου θα βρει κανείς τα εξής: «Εθνικοσοσιαλισμός. Νέο πνεύμα», «Σχετικά με τον ρωσικό φασισμό», «Περί φασισμού» κ.ο.κ.

      Πολλοί εργαζόμενοι στη χώρα μας, αλλά και σε άλλες χώρες, αναρωτιούνται: Ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο; Ποια πλευρά στηρίζεται στο Διεθνές Δίκαιο και ποια το παραβιάζει; Σε τελική ανάλυση, οι εργαζόμενοι τι πρέπει να κάνουν σε αυτές τις συνθήκες; ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. https://www.kordatos.org/pws-na-voithisoume-ton-lao-ths-oukranias/ Ενω η σφαγή του Ουκρανικού και Ρώσικου λαού συνεχίζεται στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε για μερίδιο στη λεία βουτηγμένο στο αίμα του έρχονται οι Μανιαδάκηδες να υποστηρίξουν τον Ρώσικο Ιμπεριαλισμό να μας σερβίρουν πασιφισμό και την εγκληματική θεωρία των ...σταδίων.. που αποτελεί το καλύτερο εργαλείο του Καπιταλισμού που κατέστρεψε την Κ.Δ με αφετηρία το 1935 και την ΕΣΣΔ το 1956. Ο Πόλεμος είναι Ιμπεριαλιστικός και θα υπάρχει όσο υπάρχει καπιταλισμός και το μόνο που μπορεί να το σταματήσει είναι η προλεταριακή επανάσταση με όχημα την κοινωνική συμμαχία. Ας Σκούζει όσο θέλει ο οπορτουνιστικός συρφετός του Μανιαδάκη. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου