Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

ΚΚΕ, πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας


Είμαστε περήφανοι για το Κόμμα μας, το ΚΚΕ, που επέλεξε για άλλη μια φορά να βρεθεί στη σωστή πλευρά της ιστορίας!

 Ντράπηκε και η ντροπή στη Βουλή και την ομιλία Ζελένσκι, με τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟϊκές οδηγίες και δεσμεύσεις.

 Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ

 ΚΝΕ

3 σχόλια:

  1. https://www.902.gr/eidisi/politiki/292087/minymata-allileggyis-se-kke-kai-kne-gia-ton-agona-toys-enantia-ston«Το Κομμουνιστικό Κόμμα Μεξικού εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη του στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ), στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ) και στις ταξικά συνειδητοποιημένες και ριζοσπαστικές δυνάμεις του συνδικαλιστικού και λαϊκού κινήματος που πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη γενική απεργία στις 6 Απριλίου και που αντιμετώπισαν την καταστολή στη Θεσσαλονίκη, ενώ διαμαρτύρονταν ενάντια στην πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ.

    Η εργατική τάξη της Ελλάδας με το Κομμουνιστικό Κόμμα της στην πρώτη γραμμή εναντιώνεται αποφασιστικά τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο από την αρχή, καθώς και στην εμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης σε αυτόν, καταδικάζοντας και τα δύο ιμπεριαλιστικά στρατόπεδα που συγκρούονται για τα συμφέροντά τους και υποστηρίζοντας σταθερά τα συμφέροντα των εργαζομένων όλων των χωρών.

    Δρώντας προς το συμφέρον της εργατικής τάξης, του λαού της Ελλάδας και των λαών του κόσμου, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, μαζί με πολλά κομμουνιστικά κόμματα σε όλο τον κόσμο, υψώνουν τη φωνή τους ενάντια στον κίνδυνο ενός γενικευμένου πολέμου πίσω από τον οποίο κρύβονται τα συμφέροντα των μονοπωλίων και του κεφαλαίου. Γι' αυτό χαιρετίζουμε και την απόφαση του ΚΚΕ να μη συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου όπου δόθηκε βήμα στον Ουκρανό πρωθυπουργό Ζελένσκι, αλλά και σε φασίστες του τάγματος Αζόφ.

    Καταγγέλλουμε τις επιθέσεις εναντίον απεργών, δημοσιογράφων και μελών της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΚΣ της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη. Η αποφασιστικότητα και η αξιοπρέπειά τους είναι ένα παράδειγμα που ορθώνεται για τη μαχητική εναντίωση στον πόλεμο. Είναι ένα παράδειγμα που θα πολλαπλασιαστεί, επειδή τα λόγια, οι θέσεις αρχών ενώνονται με πράξεις και ενέργειες.

    Καταδικάζουμε την κυβέρνηση της Ελλάδας για αυτές τις κατασταλτικές πρακτικές. Όσον αφορά τους κομμουνιστές που θα δικαστούν για τις αντιπολεμικές τους δράσεις στις 15 Ιουνίου, δηλώνουμε ότι θα είμαστε στην ελληνική πρεσβεία εκείνη την ημέρα εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας προς αυτούς και καταδικάζοντας την ελληνική κυβέρνηση που φανερώνει τον αντιδραστικό, αντικομμουνιστικό και μιλιταριστικό της χαρακτήρα.

    Προλετάριοι όλων των χωρών, ενωθείτε!». ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κινητοποίηση στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και απρόκλητη αστυνομική επίθεση

    https://www.youtube.com/watch?v=9rongKu2jrc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=ZsK_xBMChiU Τα εγκλήματα της Αριστερής κυβέρνησης του σύριζα όπως σήμερα με την κακιά ...δεξιά... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου