Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Αζόρ η αζόφ

 

Ο Αζόρ                                             Ο Αζόφ

Άμα δεν το πειράξεις, δεν δαγκώνει...να σε μυρίσει θέλει μόνο.

Αζορ η αζοφ;είναι το είδος σκύλου που άμα το αμολήσουν τ αφεντικά νομίζει ότι δαγκώνει, στο κλουβί του γεννάει αυγά η μεταναστεύει ανάλογα με το πως νιώθει ασφαλής.

14 σχόλια:

  1. Οι χιλιάδες στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού, Ρώσοι, Ουκρανοί, Καζάχοι, Γεωργιανοί, Αρμένιοι, από όλες τις δεκάδες άλλες εθνότητες της Σοβιετικής Ένωσης, που θυσιάστηκαν για να συντριβεί η φασιστική πανούκλα στο Βερολίνο το Μάη του 1945, έγραψαν έναν από τους μεγαλύτερους άθλους της παγκόσμιας εργατικής τάξης, ολοκληρώνοντας την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, επισημαίνει σε ανακοίνωση το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ καταδικάζοντας τον βανδαλισμό του αντιφασιστικού μνημείου του Σοβιετικού Στρατιώτη-Απελευθερωτή στο Τρέπτοουερ Πάρκ στο Βερολίνο.

    Αναλυτικά:

    «Το ΚΚΕ καταδικάζει τις αποτρόπαιες πράξεις βανδαλισμού του αντιφασιστικού μνημείου του Σοβιετικού Στρατιώτη-Απελευθερωτή στο Τρέπτοουερ Παρκ στο Βερολίνο.

    Τεράστιες ευθύνες για αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες έχουν όχι μόνον όσοι προχώρησαν σε αυτές, αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί, όλοι όσοι καλλιεργούν την ανιστόρητη ταύτιση του πρώτου εργατικού κράτους -της Σοβιετικής Ένωσης- με τη σημερινή καπιταλιστική Ρωσία του Πούτιν, που είναι δικό τους πολιτικό “τέκνο”. Αλλά και όσοι ταυτίζουν τον ηρωικό Κόκκινο Στρατό, που απελευθέρωσε την ανθρωπότητα από το φασισμό, που είναι “σάρκα από τη σάρκα” του καπιταλισμού, με εκείνο τον προσχηματικό “αντιφασισμό”, που αξιοποιεί η αστική τάξη της Ρωσίας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο με το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ, που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία.

    Η εργατική τάξη, οι λαοί της Ευρώπης και όλου του κόσμου δεν πρέπει να αφήσουν να περάσει καμία επιχείρηση αλλοίωσης της Ιστορίας, από οποιαδήποτε ιμπεριαλιστική δύναμη και αστικό κέντρο. Οι χιλιάδες στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού, Ρώσοι, Ουκρανοί, Καζάχοι, Γεωργιανοί, Αρμένιοι, από όλες τις δεκάδες άλλες εθνότητες της Σοβιετικής Ένωσης, που θυσιάστηκαν για να συντριβεί η φασιστική πανούκλα στο Βερολίνο το Μάη του 1945, έγραψαν έναν από τους μεγαλύτερους άθλους της παγκόσμιας εργατικής τάξης, ολοκληρώνοντας την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών.

    Εμπνεόμαστε από τη θυσία τους και συνεχίζουμε την πάλη για μια κοινωνία χωρίς ταξική εκμετάλλευση και ιμπεριαλιστικούς πολέμους, για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό.»https://www.902.gr/eidisi/politiki/292114/katadikazei-tis-praxeis-vandalismoy-toy-antifasistikoy-mnimeioy-toy ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....Γι αυτό μια ανιστόρητη Αριστερά που μιλάει για δήθεν «ιμπεριαλιστικό πόλεμο» ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία και μας λέει ότι το διακύβευμα αυτού του πολέμου είναι οι ιμπεριαλιστικές επεκτατικές επιδιώξεις τής μιας ή τής άλλης ιμπεριαλιστικής δύναμης και όχι κάτι κρίσιμο που αφορά τους λαούς, τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες εξελίξεις, διαπράττει για άλλη μια φορά ένα νέο μεγάλο και ίσως μοιραίο λάθος.https://iskra.gr/ypokrisia-elliniki-gonyklisia-oukranikos-nazismos/.......... Αυτό ακριβώς που μας σερβίρει ο Λαφαζάνης ήταν το μοιραίο λάθος της Κ.Δ μετά το 1935 και της ΕΣΣΔ μετά το 1956 που σε μία σταδιακή πορεία κατέστρεψε τα πάντα το 1991. Αυτό ακριβώς ήταν που την δεκαετία του 40 το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ λαοκρατία ευρωκομουνισμός εγκλώβισε το λαό στο καπιταλισμό δεν διεκδίκησε την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 και οδήγησε το λαό δεμένο χειροπόδαρα στη σφαγή. Δυστυχώς για το Λαφαζάνη και ευτυχώς για τους Κομμουνιστές και το λαό έπαιξαν και έχασαν το 1991... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. ....Αξίζει να σημειωθεί πως στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και Φινλανδίας υπήρξε το 1939-40. Ξεκίνησε στις 26 Οκτωβρίου 1939 με τη σοβιετική εισβολή στο φινλανδικό έδαφος την 30 Νοεμβρίου 1939 και τελείωσε στις 13 Μαρτίου 1940 με τη συνθήκη ειρήνης της Μόσχας. https://iskra.gr/trelathikan-i-germania-stirizei-finlandia-gia-entaxi-sto-nato/................ ...Σοβιετική επέμβαση... στη Φιλανδία το 1939 βλέπουν στο Λαφαζαναίικο ενώ σήμερα την επέμβαση της Ρωσίας και τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο με ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε στην Ουκρανία ...δεν το βλέπουν...... Ρε πόσα Σκουπίδια κουβαλούσαμε.. ΑΛΗΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Αν νικησει η "Δυση" τα καθεστωτα τυπου ΝΑΖιλενσκι θα εξαπλωθουν σ ολη την Ευρωπη .Αν νικησει ο "αποΝΑΖιστης " Πουτιν θα σημανει "κομμουνιστικος" και "δημοκρατικος "ανεμος ? ......Ηρεμα ρωταω γιατι καποιοι εχουν αυταπατες για τον "αντικαπιταλισμο" του Πουτιν ....κι εχουν μπερδεψει στην μυαλουδαρα τους την σημερινη Ρωσια με την ......ΕΣΣΔ!!!
      Μαλλον τα καθεστωτα τυπου Ουρμπαν θα αγκαλιασουν ολη την Ευρωπη τα οποια μαντεψτε τι κοινο εχουν με τα του Ζελενσκι ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!
      Ξαναγυρναμε δλδ σε εποχες του 50-60 που τα χουμε ζησει εδω στην Ελλαδα με τα ξερονησια και τις δικες .Κακομελετα κι ερχονται δηλαδη ...
      Μοναδικη λυση να βαλουν την σφραγιδα των αγωνων οι λαοι κι οι εργατικες ταξεις παντου και να απαιτησουν με αγωνες το ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ κατι που ΔΕΝ θελουν γιατι τους χαλαει στους σχεδιασμους ουτε η αστικη ταξη της Ρωσιας ουτε τα γερακια του ΝΑΤΟ

      Κική Μ

      Διαγραφή
  2. Βρε, βρε, βρε γηράσκω αεί διδασκόμενος κι εγώ που νόμιζα πως τα σκυλιά είναι θηλαστικά ζώα... Τώρα έμαθα πως τα σκυλιά... γεννάνε στο κλουβί τους (;!;!;!) αυγά... Μάλιστα... Προοδεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......Αυτή η «Αριστερά», για να διευκολύνει την εγχώρια Αστική Τάξη, κάλεσε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ σε απεργιακές κινητοποιήσεις μία ημέρα πριν την ομιλία Ζελένσκι στην Βουλή.


      Η Νατοϊκή «Αριστερά» όπως αυτή εκφράζεται μέσα από κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ(Σοσιαλοδημοκρατία), το ΚΚΕ(Ευρωκομμουνισμός), την ΑΝΤΑΡΣΥΑ(Αμερικάνικη Πρεσβεία), την Μέρα25 και την Κοσμοπολίτικη Αναρχία(Σόρος) και μέσα από τα κατευθυνόμενα συνδικάτα εργαζομένων(μόνο τέτοια δεν είναι) δεν θέλανε να υπάρχει άνθρωπος που την ώρα που θα μιλάει ο Ζελένσκι θα είναι έξω από την Βουλή. Ήταν τόσο σημαντική αυτή η απεργία-αντιπερισπασμός που δεν χρειάστηκε ούτε να ενεργοποιηθούν οι συνήθεις ασφαλίτες-μπαχαλάκηδες για να την διαλύσουν. Θέλανε να φαίνεται πως ο ελληνικός λαός είναι στο πλευρό της Ουκρανίας και των Ουκρανών Ναζί και πως τους νομιμοποιούμε για όλα τα εγκλήματα που κάνουν. Δεν θέλανε να φανεί πως είμαστε ενάντια στην παραχώρηση στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία και πως ο Ζελένσκι είναι ένας σημαντικός σύμμαχος της χώρας μας!http://tillthehalt.blogspot.com/2022/04/blog-post.html..... χαχαχαχαχα Το ΚΚΕ λέει είναι ...ευρωκομουνιστικό.... μιλάμε την έχει κάνει ...λάστιχο με αποτέλεσμα την τύφλωση... Να του ευχηθούμε κουράγιο και καλή χώνεψη χαχαχαχαχαχα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε

      Αυτές οι "εξυπνάδες" σου με τρελαίνουνε.
      ΔΣΕ

      Διαγραφή
  3. Οπορτουνιστικά Σκυλιά. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλαράκια!

    Εσείς ΟΛΟΙ μείναται ΣΤΑΣΗΜΟΙ... ΜΕΙΝΑΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΠΑΛΙΟ"/ΝΕΑΝΤΑΡΤΑΛ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΟΥ 33-45!!! ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΚΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο "ΝΑΖΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ!!! Ο "ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ" ΕΣΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ .... ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΟΣ (MORPHOLOGIE DES BRUCHS)!!!

    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ "ΣΗΜΕΡΑ" ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ "ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ"!!! ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/"ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ"/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!!.... ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΕ "ΑΠΕΙΡΕΣ" ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ/ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ .... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΝ .... ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ αλλά ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ/ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΩΝ ΜΑΡΞ/ΕΝΓΚΕΛΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΛΕΝΙΝ!!!

    ..... αλλά τί Σας λέω;;;; ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΑΙ.... ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!-;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμο, "φιλαράκι", πειράζει που δεν κατάλαβα λέξη από όσα γράφεις;
      Εμείς οι εργάτες είμαστε λίγο "αργόστροφοι" δεν τα κάνεις ποιο λιανά για να τα καταλάβουμε;

      πχ "ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΩΝ ΜΑΡΞ/ΕΝΓΚΕΛΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΛΕΝΙΝ", τι είναι αυτό που γράφεις, κάντο "πενηνταράκια" για να το καταλάβουμε και εμείς που είμαστε στα γεράματα.

      Τέτοια γνώση πρέπει να μοιράζετε

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα ΔΣΕ. ...Μπερδεύει τους Κάουτσκι Μπερστάιν Μπουχάριν με τους Μάρξ Ενγκελς και Λένιν για να μας σερβίρει τις οπορτουνιστικές του παπάτζες... Ασε το Μανιαδάκη να ΣΚΟΥΖΕΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Α ρε ΝΑΖιλενσκι ούτε δάκτυλος του Κουτσούμπα να ήσουν για να δικαιωθεί και να σας ξεβρακώσει

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΑΙ από τη ζήλια του ο Γκέμπελς

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524864835866796&set=p.524864835866796&type=3

    Μ Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου