Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

“SS Galizien” –Σε αυτούς τους ναζισταράδες στέλνει όπλα η Ελλάδα;


Μα αλήθεια, δεν έχετε ακούσει τον κύριο Μητσοτάκη να κάνει δηλώσεις και αναλύσεις για την “σωστή” πλευρά της ιστορίας; Ε, λοιπόν, μετά τους ναζισταράδες του Αζοφ που ήρθαν στη Βουλή μαζί με τον Ζελένσκι, να μια ακόμα “σωστή” στιγμή της ιστορίας:

Ο κύριος που βλέπετε ευλαβικά να προσεύχεται για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία είναι στέλεχος των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ουκρανίας. 

Προσέξτε το έμβλημα στη στολή του: “SS Galizien”. 


Πολύ σωστά. Πρόκειται για την “14η Μεραρχία εθελοντών των SS” που συγκρότησαν οι Γερμανοί κατά τον Β’ΠΠ και που ευθύνεται για φρικιαστικά ναζιστικά εγκλήματα πολέμου το 1943-1945. 

Σε αυτές τις… ευγενικές ψυχές, λοιπόν, στέλνει όπλα η κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη; Γι’ αυτές τις… ευλαβικές  φιγούρες σπαράζει η καρδιά όσων λένε ότι στους Αζοφ που εμφανίστηκαν στη Βουλή εκείνοι δε είδαν ναζιστόμουτρα, αλλά “ανθρώπους που πολεμούν για την πατρίδα τους”;…  

Για να ξέρετε την συγκεκριμένη τελετή με την παρουσία των ένστολων ναζί δεν την κατέγραψε κανένα… “πουτινάκι”. Την κατέγραψε (κατα λάθος) ακόμα και η SUN…

Βέβαια, οι ΝΑΤΟτσολιάδες κάθε φορά που τους αποδεικνύεις την ενσωματωμένη ναζιστίλα στο αντιδραστικό καθεστώς που κατασκεύασαν οι Δυτικοί στην Ουκρανία, αντιτείνουν “ναι, αλλά τους ναζί του Πούτιν, δεν τους βλέπετε…”. 

Μα φυσικά όλα τα βλέπουμε. Και τους ναζί του Κιέβου βλέπουμε, και τους ναζί της Μόσχας βλέπουμε. Και τους ιμπεριαλιστές της Ρωσίας, βλέπουμε και τους ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ. βλέπουμε.

Και βλέπουμε και κάτι ακόμα:  Οτι εκτός από το ότι έχουν διαλέξει “καλούς” ιμπεριαλιστές, οι εγχώριοι ΝΑΤΟτσολιάδες μας έχουν κατρακυλήσει σε τέτοιο σημείο Αμερικανοτσολιαδισμού που έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν διαλέξει μέχρι και “καλούς” ναζιστές! 

 Chris Avramidis

4 σχόλια:

  1. Δήλωση Ρώσων κομμουνιστών εναντίον της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία
    Αυτά τα γεγονότα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ιμπεριαλιστική σύγκρουση μεταξύ του μεγάλου ρωσικού κεφαλαίου και της άρχουσας τάξης της συλλογικής Δύσης, που μάχεται αυτή τη στιγμή με τις δυνάμεις του ουκρανικού στρατού. Το κύριο καθήκον αυτού του κινήματος σήμερα είναι να τερματίσει την εξόντωση των ανθρώπων και των κοινωνικών υποδομών.
    ....
    https://diktiospartakos.blogspot.com/2022/04/blog-post_987.html#mor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρωτότυπο της επιστολής

      http://ucp.su/category/materialy-sezdov/1636-zayavlenie-vii-go-plenuma-ck-obedinennoj-kommunist/

      Διαγραφή
  2. Ένας δεύτερος Βρετανός στρατιώτης που αιχμαλωτίστηκε πολεμώντας με τον ουκρανικό στρατό στον πόλεμο της Ουκρανίας, παρουσιάστηκε στη ρωσική κρατική τηλεόραση. Ο Shaun Pinner, 48 ετών, εμφανίζεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε το βράδυ του Σαββάτου.

    «Γεια σας, είμαι ο Shaun Pinner, είμαι πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου. Αιχμαλωτίστηκα στη Μαριούπολη. Ανήκω στην 36 Ταξιαρχία του Πρώτου Τάγματος Ουκρανών Πεζοναυτών»

    «Πολεμούσα στη Μαριούπολη για πέντε με έξι εβδομάδες και τώρα βρίσκομαι στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...«Πολεμούσα στη Μαριούπολη για πέντε με έξι εβδομάδες και τώρα βρίσκομαι στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ»..... Πότε κοινωνικοποίησαν τα βασικά συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής και δεν το μάθαμε. Είπαμε ...λαοκρατία ευρωκομουνισμός.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου