Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022


ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Διοργανώνουν μαθητικό διαγωνισμό project στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Με τον τίτλο «Με τη δύναμη της γνώσης μπορούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο! Με τη δύναμη της οργάνωσης μπορούμε να τον αλλάξουμε!», οι Μαθητικές Οργανώσεις της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνουν στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα πραγματοποιηθεί στις 15,16,17 Σεπτέμβρη στο Πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου, μαθητικό διαγωνισμό project!

Μέσα από το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν και να επιλέξουν πολύμορφες θεματικές που προβληματίζουν και απασχολούν, όπως: Η δράση και η συζήτηση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, η ρομποτική και οι νέες τεχνολογίες, οι σύγχρονες πλευρές της γυναικείας ανισοτιμίας και η πάλη για τη χειραφέτηση, η ιστορική εξέλιξη της ανθρωπότητας, το περιβάλλον, ο εργαζόμενος άνθρωπος, ο φασισμός και η αντιφασιστική δράση, ο σχολικός εκφοβισμός και όποια ακόμη θεματική επιθυμεί η κάθε ομάδα!

Θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος στο χώρο του Μαθητικού Στεκιού στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ  - «Οδηγητή», όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα και όλα τα μέσα να παρουσιάσουν στο κοινό το project τους σε όποια μορφή επιλέξουν (παρουσίαση powerpoint, κολλάζ, μακέτες, μικρές εκθέσεις κλπ.).

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι διαγωνιζόμενοι είναι τα εξής:

  • Να φτιάξουν τη δική τους ομάδα και να της δώσουν όνομα.

  • Να δηλώσουν συμμετοχή είτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας/μέιλ είτε στις Οργανώσεις της ΚΝΕ.

  • Να επιλέξουν τη θεματική τους.

  • Να επιλέξουν τη μορφή της παρουσίασης.

  • Να δηλώσουν μέρα και ώρα που θα παρουσιαστεί το project τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Η νικήτρια ομάδα θα βραβευτεί την τρίτη μέρα του Φεστιβάλ στη Μαθητική Σκηνή!

Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής πλατφόρμας, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν και εκεί το project τους.

Δηλώσεις συμμετοχής στα:

Τηλ.: 6970187103

email: press.knemak@gmail.com

 


ΟΒ ΚΝΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Ρεμπέτικη βραδιά στις 27 Ιούλη με «Ήχους και Γεύσεις Μικράς Ασίας»

Οι Οργανώσεις Βάσεις της ΚΝΕ στην Καλαμαριά διοργανώνουν ρεμπέτικη βραδιά στις 27 Ιούλη στις 21.30 με «Ήχους και Γεύσεις Μικράς Ασίας» στο πλαίσιο της προφεστιβαλικής τους δραστηριότητας και προσκαλούν όλους τους νέους και τις νέες της περιοχής.

Όσοι παρευρεθούν στο χώρο θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τη νέα έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή».

Ακόμα θα διασκεδάσουν και θα χορέψουν με ρεμπέτικες μουσικές από τους Κώστα Γκρανόπουλο και Αντώνη Ανέστη, ενώ θα πάρουν και μια μικρή γεύση από παραδοσιακές σμυρναίικες συνταγές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου