Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ

31η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ

Ο χώρος έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί.

Καθαρίστηκε, επιδιορθώθηκαν χαλασμένες υποδομές, τοποθετήθηκαν οι σκιάσεις στους χώρους των κατασκηνωτών, στήθηκαν και οι σκηνές όπου θα μείνουν οι φίλοι του «κόκκινου Αερόστατου».

Στον χώρο της κατασκήνωσης λειτουργούν μπαρ που προμηθεύουν τους κατασκηνωτές με τα απαραίτητα.

Υπάρχει η εξέδρα που φιλοξενεί τις συζητήσεις και τις συναυλίες.

Λειτουργούν έκθεση για τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και πολέμους και τον ρόλο των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων της περιοχής, καθώς και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Λειτουργεί επίσης πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο 24ωρης λειτουργίας.


 Έφτασαν στις Νηές οι Οργανώσεις της Αττικής

Με το σύνθημα «Ένας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία» και ενθουσιασμό έφθασαν στο χώρο της 31ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ, στις Νηές Μαγνησίας, μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ από τις Οργανώσεις της Αττικής.

Μετά την εγκατάσταση των κατασκηνωτών στα προκαθορισμένα και οργανωμένα τμήματα της κατασκήνωσης, οι περισσότεροι από αυτούς ξεκίνησαν την περιήγησή τους στους χώρους της κατασκήνωσης, ενώ αρκετοί απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

 Με κέφι και χαρά έφτασαν στις Νηές οι μικροί φίλοι του «Κόκκινου Αερόστατου»

Με συνθήματα ενάντια στον πόλεμο και υπέρ της φιλίας των λαών έφτασαν οι φίλοι του «Κόκκινου Αερόστατου» από την Αττική, την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, για να συμμετάσχουν στην 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ

Αφού τακτοποιήθηκαν στις σκηνές τους, έφαγαν και ξεκουράστηκαν, προκειμένου να συμμετάσχουν το απόγευμα στις πολύμορφες δραστηριότητες που έχει επιμεληθεί η Διατμηματική Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις μικρές ηλικίες νεολαίας.


 Live blog από το site του «Οδηγητή» για όσα συμβαίνουν στις Νηές Μαγνησίας!

Η ιστοσελίδα του «Οδηγητή», odigitis.gr, προσφέρει λύση σε όσους και όσες δεν καταφέρουν να βρεθούν στην 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ!

Από σήμερα και μέχρι την αποχώρηση των κατασκηνωτών θα μεταδίδεται λεπτό προς λεπτό μέσω live twitter feed κάθε στιγμιότυπο. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν σε ζωντανό χρόνο ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο από τις αντιιμπεριαλιστικές δράσεις, τις συζητήσεις, τις συναυλίες, τις επισκέψεις στο Τρίκερι και φυσικά ζωντανή ανταπόκριση της μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης του Σαββάτου.

Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου