Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Καλώς ήρθε το δολάριο No5


Μετά την πρόσφατη απόβαση των Αμερικανών πεζοναυτών στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, τα αστικά ΜΜΕ επιδόθηκαν σε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων για τα... 7.000 (κατ' άλλους 25.000) αυγά που έφαγαν οι Αμερικάνοι πεζοναύτες στην Αλεξανδρούπολη... Κάπως έτσι επιχειρούν η αστική τάξη, το κράτος, τα κόμματα και οι μηχανισμοί της μέσα από την πλύση εγκεφάλου να... πείσουν τον λαό για το πόσο θετικό είναι και για την τοπική οικονομία η μετατροπή της χώρας σε απέραντο ΝΑΤΟικό ορμητήριο.

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως οι συγκεκριμένοι στρατιώτες αποβιβάστηκαν από το αποβατικό πλοίο «USS Arlington», το οποίο συμμετείχε στην πρόσφατη τουρκική στρατιωτική άσκηση «EFES 22». Πρόκειται για την άσκηση κατά την οποία Αμερικανοί, Γάλλοι και άλλοι «εγγυητές» της ειρήνης και της ασφάλειας παρακολουθούσαν χειροκροτώντας την εικονική απόβαση τουρκικών στρατευμάτων σε ελληνικά νησιά.

Μια γεύση πάντως από την εγγύηση της ασφάλειας και της ηρεμίας που μας φέρνουν οι ΑμερικανοΝΑΤΟικοί, για τους οποίους τα κανάλια πλέκουν το εγκώμιο για τα φιλοδωρήματα που άφηναν στις ταβέρνες της Αλεξανδρούπολης, ανασύρουμε από τα Χανιά όπου πριν λίγο καιρό στρατιώτες μπούκαραν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και παρενόχλησαν μια 14χρονη. Με τις πλάτες που τους παρείχε η «σιγή ιχθύος» των ΜΜΕ, που σήμερα είναι λαλίστατα, το γεγονός πέρασε τότε στα ψιλά.

Άλλωστε οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, εφοπλιστές στην πλειοψηφία τους, κάνουν χρυσές δουλειές με τους Αμερικανούς και τη μεταφορά του πανάκριβου LNG τους. Μη χαλάσουν οι μπίζνες τώρα που μπαίνουν σε μια σειρά...

6 σχόλια:

  1. Υπάρχουν φήμες ,ότι η κυβέρνηση , μεθοδεύει ΕΣΠΑ ,για ορνιθοτροφεία αυγοπαραγωγής στην βόρειο Ελλάδα
    Petros Panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από τόσα αυγά ανατράπηκε το επαναστατικό προτσες της διατροφής..
    Εδώ τα δολάρια να φαν και οι κότες..
    Ολγα Βαιτσοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολγα Βαιτσοπουλου Δεν το είχα σκεφτεί. ...😂αλήθεια αν τα'ί'σεις με δολάρια της κότες, τα αυγά θα βγουν με το σήμα του ΝΑΤΟ;
      Petros Panos

      Διαγραφή
  3. Η αυγοκτονια στα κοτέτσια.. Γέμισαν την Αλεξανδρούπολη τσόφλια..
    Ολγα Βαιτσοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σας θέλει ο λαός, παρ' τα τσόφλια σας και μπρος!
      Μάγδα Φωτεινού

      Διαγραφή
  4. Ούτε επί Τρούμπας…
    Αυτό είναι ένα – ευρέως διαδεδομένο – είδος… ενημέρωσης στην χώρα μας σήμερα.

    Οπως αντιλαμβάνεστε τόση εθνική υπερηφάνεια, οικονομική ανάπτυξη και πατριωτική (πολιτική και μιντιακή) ανάταση, ούτε επί… Τρούμπας.

    .imerodromos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου