Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ζαραλίκος στο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή 2022

 

«Πριονοκορδέλα» πέρασε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στη Σκηνή Φοιτητών και Νέων Εργαζομένων με την παράστασή του, χαρίζοντας άπλετο γέλιο στο κοινό που γέμισε από νωρίς τον χώρο.

Σχολίασε τη δυσκολία να είσαι ΣΥΡΙΖΑίος και να κάνεις πορεία την επέτειο του Πολυτεχνείου χωρίς να σε δει κανείς και να φωνάζεις «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» χωρίς να ακούγεται το «φονιάδες» και το «Αμερικανοί», όπως επίσης και τη δυσκολία των ΔΑΠιτών να είναι στο 4ο έτος και να συνεννοούνται με «α»και «ου».


Το πρόγραμμα του Χριστόφορου Ζαραλίκου λεγόταν «Παραγγελιές» και γι' αυτό ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να συνδιαμορφώσουν το κείμενο της παράστασης. Σημαντικό βάρος όμως έδωσε στο ζήτημα της γυναικείας ανισοτιμίας στη χώρα μας, με αφορμή τα γεγονότα στο Ιράν, με τον δικό του όμως... μοναδικό τρόπο.

Καταπιάστηκε ακόμα με την ...ανατροφή των βρεφών και την επιρροή των αντιλήψεων της σημερινής κοινωνίας, της εκκλησίας κ.ά. Πριν κατέβει από τη Σκηνή καταχειροκροτήθηκε, ενώ οι παρευρισκόμενοι προσπαθήσουν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους από τα γέλια που τους χάρισε ο κωμικός.

 Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου