Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Oι λαοί που ετοιμάζονται για συνθήκες «Μεσαίωνα» θα «χορτάσουν» live συνδέσεις σε βασιλικές κηδείες


 Μπορεί οι λαοί της Ευρώπης να ετοιμάζονται για συνθήκες "Μεσαίωνα", με ελλείψεις σε τρόφιμα, σκοτεινές πόλεις και κρύα σπίτια, αλλά τουλάχιστον θα "χορτάσουν" live συνδέσεις & αφιερώματα σε βασιλικές κηδείες κι άλλα μεσαιωνικά έθιμα με πρίγκιπες & δούκες, όπως τις τελευταίες μέρες.

 Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ στο Twitter

2 σχόλια:

  1. «Τούτη τη φορτισμένη στιγμή του "ύστατου χαίρε" στη βασίλισσα #Ελισαβετ, θα θέλαμε απλώς να θυμίσουμε ότι στα πρώην βασιλικά κτήματα στο Ίλιον (Πάρκο Τρίτση), ξεκινάει την Πέμπτη το #festival_kne, με πρόγραμμα που ανασταίνει και νεκρούς. Καλού-κακού φτύστε και στον κόρφο σας»

    Twitter του «Οδηγητή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κύπρος εντάσσεται βαθύτερα στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς στον ανταγωνισμό με τη Ρωσία

    Οι πανηγυρισμοί των δυνάμεων του "ευρωατλαντισμού" για την απόφαση των ΗΠΑ να άρουν πλήρως το εμπάργκο όπλων στην Κύπρο, που είχαν επιβάλει το 1987, επιχειρούν να αποκρύψουν την οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνει ο κυπριακός λαός από την εμπλοκή του νησιού στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς.

    Τα δεδομένα διαψεύδουν τους πανηγυρισμούς.

    Η μερική άρση του εμπάργκο των αμερικανικών όπλων το 2020 όχι μόνο δεν απέτρεψε, αλλά οδήγησε σε πιο επικίνδυνη πορεία το κυπριακό πρόβλημα. Με ευθύνη και του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού διατηρείται η τουρκική κατοχή στο 37% του κυπριακού εδάφους για 48 χρόνια και προωθείται σχέδιο διχοτόμησης του νησιού. Η Κύπρος, που χρησιμοποιείται ήδη ως ΝΑΤΟική βάση, εντάσσεται βαθύτερα στους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς στον ανταγωνισμό με τη Ρωσία.

    Η πολιτική αυτή ρίχνει "λάδι στη φωτιά" των γενικότερων ανταγωνισμών στην περιοχή και αυξάνει τους κινδύνους για τον κυπριακό λαό και τους άλλους λαούς της περιοχή.
    Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου