Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Αθλιότητα από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων!


Ούτε μια αναφορά δεν γίνεται στο ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για την πορεία του Πολυτεχνείου, στα μαζικότατα μπλοκ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα οποία συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι. Αν μη τι άλλο μιλάμε για κατόρθωμα... αθλιότητας εκ μέρους του ΑΠΕ!

Στο ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα δεν γίνεται επίσης καμία αναφορά ούτε στο ΠΑΜΕ, άλλους μαζικούς φορείς που συμμετείχαν στην μεγαλειώδη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Αυτήν την πρακτική του ΑΠΕ κατήγγειλε με ανάρτησή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ στο twitter που επισημαίνει:

«Το @amna_news κατάφερε να εξαφανίσει από το ρεπορτάζ του για την πορεία του #Πολυτεχνείου, που αναπαράγεται κι από άλλα ΜΜΕ, τα μπλοκ του ΚΚΕ & της ΚΝΕ που ήταν τα μαζικότερα των τελευταίων χρόνων & πιο μαζικά από το σύνολο όλων των άλλων που αναφέρονται στο δημοσίευμα. Αίσχος!».

5 σχόλια:

  1. Βρέστε μου μια αλλη πρωτεύουσα της Ευρώπης που να γίνεται παρόμοια αντιιμπεριαλιστική πορεία στην εκει Αμερικάνικη Πρεσβεία όπως αυτη εδω στην Αθηνα με μπροστάρηδες του κομμουνιστές ! Ουτε μια ! Οχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στον πλανήτη!
    Μόνο και μόνο απ αυτό μπορεί ο καθένας να καταλάβει προς τι ολη αυτή η προσπάθεια χρόνων του αστικού πολιτικού συστήματος και των κρατούντων της χώρας μας να εμποδίσουν αυτη την πορεία κι αυτή την εικόνα που για άλλη μια χρονιά κάνει τον γυρο του κόσμου !

    Konstantinos Mpourxas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Πολυτεχνειο'' 1973 !!! Οι χειροτεροι δολοφονοι κωλομπατσοι των γεγονοτων ηταν οι << ελευθεροι σκοπευτες >> στις γυρω ταρατσες !!! Σκοπευαν και πυροβολουσαν απο εκει ψηλα νεα παιδια χωρις ιχνος ανθρωπιας !!!! Ποτέ κανενας απο αυτους τους δολοφονους δεν λογοδοτησε !!! Σημερα ολοι αυτοι ειναι ''σεβασμιοι'' συνταξιουχοι και παιζουν με τα εγγονακια τους.
    Δημόφιλος Θεσπιεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πρωινη ενημερωτικη ζωνη του Δημοσιου Ραδιοφωνου στη Θεσσαλονικη ( 102 FM ) ακουμε καποιον δημοσιογραφο Μητρακη του οποιου η δημοσιογραφικη του γλωσσα και η πολιτικη του αποψη ελαχιστα διαφερουν απο καποιον σαν ... πχ τον Μαστορακη επι χουντας !!!! Να τον χαιρεστε τουλαχιστον εσεις κυριοι του Σταθμου διοτι εμεις καθολου δεν τον χαιρομαστε ....
    Δημόφιλος Θεσπιεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως εμένα με εντυπωσίασε χτες το μπλοκ του τΣύριζα!
    Καταρχήν ήταν μαζικότατο, κάπου το 1/4 του ΚΚΕ. Αλλά το πιο ωραίο ήταν ένα κατακόκκινο (όλοι τους χτές φοράγαν τα πιο κόκκινά τους...) τεράστιο πανώ, που έγραφε: "Η Δημοκρατία θα νικήσει"! Εννοώντας ξεκάθαρα, πως ...θα ξαναγίνουν Κυβέρνηση! Αν τους κάτσει, θα λέι μετά ο Τσίπρας "Η δημοκρατία ενίκησεν". Κανονικό ρεπλέϊ του ΠΑΣΟΚ και των παπατζήδων του, Α', Β', Γ'.
    Ρε παλληκάρια, έχει ξανακινήσει η "Δημοκρατία" σας! Δώκαμαν!
    Που μου μαζευτήκατε πάλι, επειδή μυριστήκατε την κουτάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξαναβάζω κι εδώ μιας και αφορά την αθλιότητα των ΜΜ"Ε":
    https://gkagkarin.blogspot.com/2022/11/902gr.html?sc=1668881004123#c6013325078424598423
    Η διαδήλωση των χιλιάδων οπαδών/φίλων του ΚΚΕ δε βρήκε θέση στην "ειδησεογραφία" των αστικών (κωλο-)"πετσωμένων" ΜΜΕ.
    Βρήκε όμως προβολή με μεγάλο ρεπορτάζ video και πολλές φωτό μια "διαδήλωση" ακριβώς 20 ατόμων!. ΟΙ "αξίες" του "δυτικού" κόσμου, και για μας εδώ στο Γιουνανιστάν, είναι τα συμφέροντα των Μαρινακη-Γιαλαφούζων και βεβαίως της Πρεσβείας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου