Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΝΔ, το κόμμα των «ανήξερων» και η σαπίλα σε όλο της το μεγαλείο


 Ένας ακόμη επιχειρηματίας - βουλευτής της ΝΔ, ένας ακόμη που αξιοποιεί την ιδιότητά του για επιχειρηματικές δοσοληψίες με το δημόσιο, ένας ακόμη που δηλώνει άγνοια και παριστάνει προκλητικά τον ανήξερο. ΝΔ, το κόμμα των “ανήξερων” και η σαπίλα σε όλο της το μεγαλείο!

 Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

 Συμβάσεις με το Δημόσιο έκανε η εταιρεία του βουλευτή της ΝΔ Θ. Χειμάρα

Συμβάσεις με κρατικούς φορείς είχε η επιχείρηση του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, Θ. Χειμάρα, παρά το γεγονός πως λόγω της ιδιότητας του ισχύει ασυμβίβαστο. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, η εταιρεία του, από το 2019 που εκλέχθηκε βουλευτής, έχει κάνει πάνω από 270 συμβάσεις με δήμους της εκλογικής του περιφέρειας και άλλους δημόσιους φορείς. Οι συμβάσεις με φορείς του δημοσίου είναι ύψους άνω των 400.000 ευρώ και αφορούν, μεταξύ άλλων, σε προμήθειες φωτοτυπικού υλικού, γραφικής ύλης, ημερολογίων και βιβλιοδετήσεων, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα. 

Ο Θ. Χειμάρας στην απάντηση του, επιχείρησε να μεταθέσει την ευθύνη στους συνεργάτες του. Αφού δήλωσε πως το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της εταιρείας του προέρχεται από ιδιώτες, ενώ «ένα μικρό ποσοστό προέρχεται από φορείς της αυτοδιοίκησης και δομές εκπαίδευσης», ισχυρίστηκε πως όταν εκλέχθηκε βουλευτής δεν γνώριζε πως θα πρέπει να αλλάξει κάτι σε σχέση με την επιχείρησή του. «Η αναγκαιότητα της ενασχόλησής μου με τα κοινά και η επι μακρόν παραμονή μου στην Αθήνα για την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου υποχρεώσεων, με απομάκρυνε από την προσωπική εποπτεία της επιχείρησής μου, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η επιχείρησή μου να εξακολουθεί να συνεργάζεται με τους ΟΤΑ», ήταν η αιτιολογία που έδωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου