Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Νέο επεισόδιο ΣΥΡΙΖΑ – Πολάκη


Νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΣΥΡΙΖΑ – Πολάκη, σημειώθηκε σήμερα, μετά από ανάρτησή του Παύλου Πολάκη, που φέρεται κατά δημοσιογράφων, τραπεζιτών και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ.

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω διαρροών.

Το νέο επεισόδιο, έριξε νερό στο μύλο της δικομματικής αντιπαράθεσης με την ΝΔ, η οποία αφού πρώτα έκανε λόγο για λογικές «κάτω πλατείας», ζήτησε και την διαγραφή του Π. Πολάκη απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

9 σχόλια:

  1. ΣΥΡΙΖΑ – Πολάκης, Πολάκης - ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ – Πολάκης, πο πο πο τι αγώνας ειναι αυτός;
    Δυστυχώς, κυρίες και κύριοι, είχαμε αυτογκόλ
    "Στα βασικά συμφωνούμε με την ΝΔ" Πόπη Τσαπανίδου
    Με τον Πολάκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν η πολιτική γίνετε ποδόσφαιρο
      ή το αντιθέτω ειναι το σωστό, για τα αστικά κόμματα;

      Διαγραφή
  2. Εγώ λυπάμαι τις "Πολακίτσες" πάντως, που θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιον...επαναστάτη άνδρακλα;..ε;που;
    Katerina Alexandri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βλέπω έρχεται....
    "πρώην ΚΝίτης" ο Πολάκης.
    Ολα να τα περιμένεις απο τους ζαίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν χάσανε υπουργό αυτοί, κυπαρίσσι χάσανε..
    Konstantis Kappas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aποπροσανατολισμός νάναι, κι ας είναι και ...χαρακίρι!
    https://www.902.gr/eidisi/politiki/321699/voliki-antiparathesi-poy-entopizei-vathy-kratos-se-kapoioys-dimosiografoys.
    Εμ, θα του φορτώσουν και την επαπειλούμενη εκλογική πανωλεθρία, εμ δίνουν και πιστοποιητικά ακόμη δεξιότερης στροφής, ακόμη και στις ...φωνακλάδικες φανφάρες, που ειδικευόταν ο λεβέντης!
    Και πολιτικοί γυρολόγοι πάντα βρίσκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ βολική μια αντιπαράθεση που εντοπίζει το “βαθύ κράτος” σε κάποιους δημοσιογράφους και δικαστικούς κι όχι σε όσους έχουν τα “κλειδιά” της οικονομίας, με βάση τα οποία ελέγχουν και παρεμβαίνουν στους μηχανισμούς του κράτους, στα ΜΜΕ, στις κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα για τα δικά τους συμφέροντα. Και φυσικά με αυτόν τον τρόπο να μένουν στο απυρόβλητο οι κοινές αντιλαϊκές δεσμεύσεις των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ απέναντι σε όλους αυτούς.

    Σε κάθε περίπτωση -και με δεδομένες τις πολιτικές διάφορες του ΚΚΕ με τον συγκεκριμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ συνολικά- η εισαγγελική εντολή για προκαταρκτική εξέταση με αφορμή μια ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου, ανεξάρτητα από τη συμφωνία ή διαφωνία με αυτήν, είναι ενέργεια απαράδεκτη που ανοίγει πολύ επικίνδυνους δρόμους
    Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γίνεται ο σκοτωμος του Δραμαλη σε social μύδια μεταξύ των Ζαιων. Το μαλε-βρασε. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Παυλαρας ψήφισε και αυτός το 50% των νομοσχεδιων της ΝΔ!
    Costas Perdikaris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νεοέλληνες μικροαστοί βρήκανε πάλι τη βολική δικαιολογία της πολιτικής χρεωκοπίας τους: "Εφταιγε ο ...εξτρεμιστής(!) Πολλάκης", θα πουν, και θα το γυρίσουν ακόμη πιο δεξιά.
      Ο ..."εξτρεμιστής" δεν ήταν παρά ένας φαφλατάς "πασόκος", που καμουφλάριζε την υποταγή του στο Κεφάλαιο με "πολεμοχαρείς" φανφάρες, που βαράγαν το σαμάρι αντίς τον γάϊδαρο.
      "Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες...", Πολλάκη!

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου