Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Ο λαός με τον αγώνα του να στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τους ναζί


Μιας και μιλάμε για φασισμό, δεν μπορούμε στο να μην αναφερθούμε, ότι σαν σήμερα πριν 1 χρόνο, όλοι τους πλην ΚΚΕ, έκατσαν “σούζα” στη βουλή στην ομιλία του Ζελένσκι, ενώ όλοι μαζί χειροκροτούσαν τους φασίστες των Αζόφ, άλλοι όρθιοι και άλλοι καθιστοί, για να μην παραπονιούνται ότι τους λέμε και όλους ίδιους.

Τώρα με αφορμή την υπόθεση με το κόμμα του ναζί Κασιδιάρη, η κυβέρνηση και διάφορα άλλα παπαγαλάκια χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, όταν είναι οι ίδιοι που ανέχονται και στρώνουν το έδαφος με την πολιτική τους στον ρατσισμό και το ναζισμό, όταν είναι οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που ευθύνονται για την καθυστέρηση στη δίκη της XA, που αν είχε ολοκληρωθεί, δεν θα έμπαινε θέμα για τη συμμετοχή τέτοιων ναζιστών εγκληματιών στις εκλογές.

Και τώρα προσπαθούν να την αποτρέψουν με επικίνδυνες διατάξεις αποδίδοντας τους μάλιστα τον τίτλο του “αντισυστημικού”, όταν αποδεικνύεται ότι τέτοια κόμματα είναι σάρκα από τη σάρκα του συστήματος.

Ο ίδιος ο λαός είναι που με τον αγώνα του πρέπει να στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τέτοια κόμματα μαζί με τη σάπια αντιδραστική και βαθιά συστημική ιδεολογία τους.

 

 

2 σχόλια:

  1. Σε όλες αυτές τις «θεωριούλες» που επιχειρούν να βαφτίσουν την ψήφο στον ναζί Κασιδιάρη (και μέσω των «μπροστινών» του) σαν δήθεν “αντισυστημική”, αναφέρθηκε σήμερα στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος (Real fm 6/4/2023). Η ψήφος στον Κασιδιάρη δεν είναι τίποτα άλλο παρά ναζιστική, όπως υπογράμμισε, παρουσιάζοντας στοιχεία για τις σχέσεις του ναζισμού και του φασισμού με το μεγάλο κεφάλαιο, στην Ελλάδα και τον κόσμο.

    Οπως υπενθύμισε, στις 6/4/1941 ο Χίτλερ χτύπησε την Ελλάδα. Σήμερα, πρόσθεσε, 82 χρόνια μετά, δημοσιολόγοι και καθηγητάδες, στο πλαίσιο ενός προεκλογικού κρετινισμού που θυμίζει το προ δεκαετίας ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής, αποκαλούν τον ναζισμό και τον Κασιδιάρη… “αντισυστημικό”! Σαν “αντισυστημικοί”, δηλαδή, όπως σημείωσε, παρουσιάζονται οι δωσίλογοι, οι ταγματαλήτες, οι χουντικοί, οι παρακρατικοί μαχαιροβγάλτες, οι θιασώτες του Αουσβιτς, τα τσιράκια των Κρουπ, των Ζήμενς, των Φορντ, των εφοπλιστών και των Φάρμπεν, τότε, τώρα και πάντα! “Ιστορική άγνοια, πολιτική αφασία ή αθλιότητα; Διαλέξτε”, ανέφερε ο Νίκος Μπογιόπουλος .

    https://youtu.be/Zjyedt-58pk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε σήμερα, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, με την πρώην ευρωβουλευτή Κωνσταντίνα Κούνεβα.

    Κατά τη συνάντησή τους ο Δ. Κουτσούμπας και η Κ. Κούνεβα συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μάη και το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης που απευθύνει το ΚΚΕ.

    Η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η οποία δήλωσε πως δίνει το «παρών» σε αυτό το κάλεσμα, θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου