Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

«Λιγναδιάδα», «Καϊλιάδα», τώρα «Γεωργουλιάδα»… Μέχρι πότε; Για τον νεκρό εργάτη στα Ναυπηγεία Σύρου δεν μιλάει κανείς

 
Για τις λαϊκές ανάγκες μιλάει μόνο το ΚΚΕ και οι λαϊκές ανάγκες πρέπει να είναι κριτήριο για τον λαό, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια στην Α’ Αθήνας, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο κανάλι «Kontra».

Για την καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλ. Γεωργούλη ανέφερε ότι είναι πολύ σοβαρή  και γυρνάει το ρολόι πίσω στον περασμένο αιώνα. Πρόσθεσε ότι γυναίκες και άνδρες έχουν σιχαθεί να ακούνε από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ποιος είχε τους περισσότερους με προβλήματα τέτοιου τύπου. 

Σημείωσε ότι είναι ντροπή να κάνεις πολιτική μπαντιέρα τον βιασμό, προσθέτοντας πως πολιτική μπαντιέρα έπρεπε να είναι να μην υπάρχουν βιασμοί και όταν υπάρχουν οι ποινές να είναι αμείλικτες.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σκουπίδι είναι ο Πάνος.
    Ο Πάνος είναι εφοπλιστής. Όχι τόσο έξυπνος όπως ο παχύσαρκος κολλητός του Πειραιώς τραγου, γι αυτό και πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη.
    Οπου γίδα βάλτε 850 κιλά κόκα (όχι zero).
    Ο Πάνος εμπλέκεται σε μια υπόθεση παράνομης ανέλκυσης αρχαιοτήτων στα Αντικύθηρα από το 2020 (σιγά μην γίνει καμιά δίκη ποτέ).
    Επίσης ο Πανούλης χρηματοδοτεί μέσω πλέγματος off shore εταιριών, το Πρώτο Θέμα (μια ζωή στη μίζα αυτή η φυλλάδα), μια εταιρία της Μαρεβα, ενώ παράλληλα είναι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία" (που δεν ανατίναξαν οι ταξικές δυνάμεις τελευταία στιγμή στα Δεκεμβριανά).
    Υ. Γ. Όταν ο κηφήνας Πάνος έλεγε πως οι εφοπλιστές μπορούν να χεζουν πάνω στο πρωθυπουργό, αλήθεια έλεγε.
    Στο κάτω κάτω υπάλληλός του είναι και αυτός και η "σύζυγος"...
    Jack Ross

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου