Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Σας αφήνουμε ήσυχους...


Μια ματιά στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι για το πάτωμα του ΣΥΡΙΖΑ - σύμφωνα με την ηγεσία του - φταίνε όλοι εκτός από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα ξαναπούμε το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε ως χορηγός της ΝΔ. Η μετάφραση αυτής της στάσης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και δύο μέρες εξελίσσεται στα σοσιαλ μίντια σε έναν ατελείωτο μισανθρωπισμό, σε ένα ατέρμονο βρισίδι στον κόσμο που δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αν περίμενε κανείς ότι αυτό θα ήταν κάτι που αφορά μόνο κάποια ανώνυμα τρολ η αλήθεια τον διαψεύδει. Για παράδειγμα η Ευγενία Λουπάκη, δημοσιογράφος στο Κόκκινο και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας στο facebook τηλεοπτικά ρεπορτάζ για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης αναφέρει: «Τί ζητούν οι σεισμόπληκτοι από τη νέα κυβέρνηση; Να μη ζητάνε τίποτα διότι η νέα κυβέρνηση είναι η παλιά που τέσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτα και αυτοί την επιβράβευσαν και την έβγαλαν πρώτη δύναμη. Ας κάτσουνε τώρα στα προκάτ και ας κοιτάνε τα γκρεμισμένα του σπίτια και ας μας αφήσουν ήσυχους άντε μπράβο!».

Από ότι φαίνεται η πρώτη αντιπολίτευση που ξεκίνησε πριν τις εκλογές της 25ης Ιούνη, είναι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε όποιον διεκδικεί, σε όποιον απαιτεί

Αυτοί, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, παριστάνουν τους ανήξερους τάχα για το πώς τροφοδοτείται η συντηρητικοποίηση και το πώς διατηρεί τις δυνάμεις της η ΝΔ... Μόνο αίσχος!

 

2 σχόλια:

  1. Μετά το πολύ σοβαρό σκάνδαλο με τον υπ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαιόπουλο στην Καρδίτσα που εμπλέκεται με σάκο 200 ταυτοτήτων, 114 σφραγισμένων φακέλων και 6000 ευρώ με τα οποία θα έστηναν καλπονοθευτικό μηχανισμό επί πληρωμή, έρχεται στο φως νέο ακόμη σοβαρότερο σκάνδαλο μετά από καταγγελία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια σε υποψήφιο στον ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Ροδόπης, αυτόν που έγινε ροζ στο χάρτη!!!
    Καταγγελία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για παρέμβαση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής προκάλεσε η εκλογή του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Οζγκιούρ Φερχάτ στη Ροδόπη.
    Συγκεκριμένα, ο Οζγκιούρ Φερχάτ εξελέγη πρώτος σε ψήφους στην εκλογική περιφέρεια Ροδόπης, με 12.208 σταυρούς, αφήνοντας πίσω με διαφορά τον μέχρι τώρα βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Τάκη Χαρίτου, ο οποίος συγκέντρωσε 3.902 σταυρούς.
    Η Ελένη Λαφτσή, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής του παράταξης στον δήμο Κομοτηνής, σε ανάρτησή της έκανε λόγο για «ωμή και αισχρή παρέμβαση» στις εκλογές της περιφέρειας από το τουρκικό προξενείο.
    «Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη! Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους ως βουλευτή στη Ροδόπη.
    Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου. Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι. Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!», έγραψε.
    Μόλις μία βδομάδα πριν τις εκλογές, σε δηλώσεις του στη μειονοτική ιστοσελίδα «birlikgazetesi.org», ο Οζγκιούρ Φερχάτ είχε κάνει λόγο για «τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης», αναφερόμενος στις αποφάσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την εφαρμογή των δίγλωσσων νηπιαγωγείων, ενώ υπερασπίστηκε τις προσφυγές κατά της Ελλάδας από μειονοτικούς συλλόγους της περιοχής που θέλουν να ονομάζονται «τουρκικοί».
    Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν πρόκειται για την πρώτη καταγγελία για παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη.
    Τον Γενάρη του 2023 ο Θ. Καλογιαντσίδης, πρώην μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε κάνει δημόσια γνωστή την παραίτησή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία της Νομαρχιακής Επιτροπής και «παράδοση στο προξενείο», με ονομαστική αναφορά και στον Οζγκιούρ Φερχάτ, λέγοντας γι' αυτόν ότι «στο όνομα της προσωπικής του φιλοδοξίας να γίνει βουλευτής, έχει παγιδεύσει ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ του νομού σε έναν πολιτικό κατήφορο που καταλήγει στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής».
    Thesska Katerina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια ειναι η αντιδραση των ΣΥΡΙΖΑιων φιλων μας στο fb εδω και δυο μερες ? To 50% .. μουγκα και το αλλο 50% βρισιμο το ... ΚΚΕ !!
    Δημόφιλος Θεσπιεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου