Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Δυνατό ΚΚΕ για σταθερή και δυνατή φωνή του λαού


Το ΚΚΕ δεν μπορεί να συμμετάσχει σε ένα κυβερνητικό σχήμα που θα εφαρμόσει μία αντιλαϊκή πολιτική, δεν μπορεί να στηρίξει κάτι που αντιπαλεύει, το καπιταλιστικό σύστημα, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αγγελίδης, υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha Radio 9,89» το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μάη, απαντώντας στα σενάρια περί συνεργασιών ή ανοχής σε μία κυβέρνηση.

Υπάρχει κι άλλος δρόμος εκτός από εκείνον της καπιταλιστικής ανάπτυξης, επισήμανε και ο κόσμος είναι καιρός και ώρα να τον εμπιστευτεί και να ξέρει ότι ψηφίζοντας ΚΚΕ θα βγει ΚΚΕ, όχι κάτι άλλο που δεν επέλεξε. Σημείωσε ότι μεταξύ των κομμάτων που υπηρετούν το αυτό το μοντέλο ανάπτυξης, δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά, γεγονός που επισημαίνουν και τα ίδια τα στελέχη αυτών των κομμάτων. 

Υπενθύμισε ότι η -δήθεν προοδευτική και αριστερή- κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που «πέρασε 57 αυξήσεις φόρων, έβαλε εμπόδια τις απεργίες με τον νόμο Αχτσιόγλου, μείωσε τις συντάξεις με τον νόμο Κατρούγκαλου, ξεπούλησε τους δανειολήπτες στα funds, προχώρησε τις ιδιωτικοποιήσεις αεροδρομίων, λιμανιών, του ΟΣΕ κλπ. Αυτά είναι πρόοδος;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Ν. Αγγελίδης. 

Καταλήγοντας κάλεσε τον κόσμο ν' αντισταθεί, να συνεχίσει να αγωνίζεται και να ξεπεράσει τους σκοπέλους που ορθώνονται από τα αστικά κόμματα και πολλά ΜΜΕ, να ξεπεράσει τα εκβιαστικά διλήμματα είτε για σταθερότητα που λέει η ΝΔ και σημαίνει φτώχεια, είτε για αλλαγή που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ξαναζήσαμε στο παρελθόν, φέροντας μάλιστα τη σημερινή ζοφερή κατάσταση. 

Δυνατό ΚΚΕ για σταθερή και δυνατή φωνή του λαού, των εργαζομένων. των ανθρώπων του μόχθου και της καθημερινότητας, κατέληξε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου