Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες


Στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ βρίσκονται αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, των λαϊκών αγώνων, αγωνιστές της δουλειάς, της επιστήμης, της τέχνης, της μόρφωσης, του αθλητισμού. Ανθρωποι που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

Ανάμεσά τους βρίσκονται μέλη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, αλλά και αγωνιστές και αγωνίστριες συνεργαζόμενοι με το Κόμμα, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμπόρευση. Δεκάδες αγωνιστές που πριν από μερικά χρόνια βρίσκονταν σε άλλα κόμματα και σήμερα δηλώνουν «παρών» στις μάχες που δίνει το ΚΚΕ.

Υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι εργαζόμενοι συνδικαλιστές από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, στελέχη του ΠΑΜΕ. Εκλεγμένοι σε Αγροτικούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες, επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, πολλές γυναίκες από Γυναικείους Συλλόγους, την ΟΓΕ, άλλους φορείς του κινήματος.

Στα ψηφοδέλτια βρίσκονται νέοι και νέες της ΚΝΕ και των νεολαιίστικων αγώνων, του φοιτητικού και σπουδαστικού κινήματος. Τέλος, τιμούν το ψηφοδέλτιο απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

 Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου