Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Εγκαινιάστηκε το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον Λευκό Πύργο


Το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ που λειτουργεί στην Νέα Παραλία, στο ύψος του Λευκού Πύργου, εγκαινιάστηκε το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, παρουσία υποψήφιων βουλευτών και πλήθους κόσμου.

Το εκλογικό περίπτερο στο Λευκό Πύργο λειτουργεί καθημερινά τα απογεύματα, ενώ συνεχίζει την λειτουργία του και το εκλογικό περίπτερο στην Αγίας Σοφίας και Ερμού.

Στην εναρκτήρια συγκέντρωση που συνδυάστηκε και με μαζική εξόρμηση στο λαό της πόλης, παραβρέθηκαν υποψήφιοι βουλευτές της Α' και Β' Εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και μετέφεραν το αισιόδοξο κλίμα που εκφράζεται μέσα από τις περιοδείες και τις συσκέψεις που πραγματοποιούνται.

«Εμπρός όλη στη μάχη να ενισχυθεί το ΚΚΕ αποφασιστικά σε όλους τους δήμους και τις λαϊκές συνοικίες της Θεσσαλονίκης!», είπε μιλώντας ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας και Γραμματέας της ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Και πρόσθεσε ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ, και στην Κεντρική Μακεδονία, με συν 2,2% στην Α' Θεσσαλονίκης, με 18.000 νέες ψήφους, με σημαντικά ποσοστά σε λαϊκές γειτονιές και τρίτη δύναμη στην Τούμπα, στην Καλαμαριά, στην Ανω Πόλη «αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα των εκλογών. Και δεν ήταν τυχαίο γιατί το κόμμα μας και στη Θεσσαλονίκη, πρωταγωνίστησε στη λαϊκή πάλη, στους μεγάλους αγώνες που αναπτύχθηκαν, όπως στη Μαλαματίνα, τα έβαλε με τους φασίστες στα δυτικά, μαζί με τους φοιτητές με τις δυνάμεις καταστολής, μπήκε μπροστά στην οργάνωση του αγώνα, ώστε το έγκλημα των Τεμπών να μην ξεχαστεί.

Η άνοδος του ΚΚΕ σε ψήφους και σε ποσοστά είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορούν σήμερα να χαμογελάνε χιλιάδες εργάτες και εργάτριες, άνθρωποι της βιοπάλης, φοιτητές, μαθητές.

Η άνοδος του ΚΚΕ είναι μια ακτίνα φωτός στο σκοτάδι.

Τώρα όμως, υπάρχουν πιο πολλές προϋποθέσεις, ώστε να κάνουν πιο πολύ το αποφασιστικό βήμα. Να φθάσουν περισσότεροι μέχρι τέλους με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι».

Τα εκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη

Επιπλέον, το ΚΚΕ λειτουργεί τα παρακάτω εκλογικά περίπτερα στη Θεσσαλονίκη:

  • Οδός Λαμπράκη, στο ύψος της γέφυρας στην Ανω Τούμπα
  • Πάρκο Αγίου Θεράποντα στην Κάτω Τούμπα
  • Πάρκο Υδρας στην Κρήνη
  • Πεζόδρομος Καλαμαριάς στην Καλαμαριά
  • Δημαρχείο Πυλαίας στην Πυλαία
  • Πλατεία Ευόσμου στον Εύοσμο
  • Πλατεία Κορδελιού στο Κορδελιό
  • Πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη
  • Πλατεία Βαλσαμή στις Συκιές
  • Πλατεία εκκλησίας Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη

1 σχόλιο:

  1. Διατυμπανιζουν τα καναλια για τα 70 Δις που θα ερθουν τα επομενα χρονια απο το Ταμειο Ανακαμψης .Κρυβουν επιμελως - πλην του Ριζοσπαστη και του ΚΚΕ - δυο πραγματα :
    1) Τα Δις αυτα θα πανε μεχρι τελευταια δεκαρα στο μεγαλο Κεφαλαιο και στους Μονοπωλιακους ομιλους
    2) Για να εκταμιευονται αυτα τα ποσα θα πρεπει να ψηφιζονται Νομοι -φωτια για το λαο που θα αφορουν Συνταξεις ,Μισθους,Ασφαλιστικο κλπ
    ΕΜ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΕΜ ΚΑΙ Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ
    Δηλαδη το χρημα η ολιγαρχια ,τα προαπαιτουμενα και τη λεζα ο λαουτζικος ,ο οποιος πρεπει ως τοτε να κρατηθει στα σκοταδια για ολα αυτα ωστε να ψηφισει τα κομματα που φεραν το 4ο μνημονιο -Ταμειο Ανακαμψης ,δλδ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και να τους ψηφισει ανιδεος πλεοντας σε πελαγη ευτυχιας ,τοτε που θα του ερχονται τα μετρα θα πεφτει απο τα συννεφα και θα αυξηθουν οι κοψοχερηδες αλλα θα ναι αργα .Ελπιδα τουλαχιστον αυτος ο κοσμος να συμμετεχει στα λαικα ποταμια που θα κατεβαζει στους δρομους το ΠΑΜΕ ....
    Leonidas Papadimitriou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου