Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Ναζισμός και φασισμός είναι γέννημα θρέμμα της αστικής τάξης


Ο ναζισμός και ο φασισμός είναι άλλη μια ρεζέρβα του καπιταλιστικού συστήματος που την χρησιμοποιεί εναλλάξ το μεγάλο κεφάλαιο με τα “φιλελεύθερα” οικογενειοκρατούμενα και “σοσιαλδημοκρατικά” κόμματα, που έχει πλειάδα στη διάθεσή του, για να βρίσκεται παντός καιρού στην οικονομική εξουσία.

Υπό συνθήκες πολιτικής ομαλότητας μας παρουσιάζουν τους Μιχαλολιάκους και τους Κασιδιάρηδες ως σκιάχτρα για να μας τρομοκρατούν και να μας θυμίζουν παλιότερες εποχές με τους Παπαδόπουλους, τους Πατακούς και όλο το χουντικό συναπάντημα, για να καθόμαστε «φρόνιμα».

Σε περιόδους κρίσης και αστάθειας του πολιτικού συστήματος προωθούν, μέσα από το επίσημο παρακράτος που διαθέτουν, αυτές τις οργανώσεις για να προβάλουν τα ίδια πρόσωπα ως πατριώτες και επαναστάτες.

Ο ναζισμός και ο φασισμός είναι διεθνείς εγκληματικές οργανώσεις, απαρτίζονται και καθοδηγούνται από μεταλλαγμένα απάνθρωπα τέρατα του πλούτου που έχουν φωλιασμένο το έγκλημα μέσα στα ζωτικά όργανα της ψυχής τους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο η σάρκα τους. Δεν θέλουν να ξέρουν ούτε αυτοί οι ίδιοι πώς βρέθηκαν σ’ αυτόν τον κόσμο ούτε οι επόμενοι πώς θα προχωρήσουν. Αυτή είναι η κοινωνικότητά τους. Δεν τους αγγίζει το αίμα, ο πόνος, τα δάκρυα και τα βάσανα της κοινωνίας μας. Είναι περήφανοι και ικανοποιημένοι γιατί μεγαλώνουν το εγώ τους, το βιος τους, τα κέρδη τους.

Ο ναζισμός και ο φασισμός μισούν τη ζωή, την τέχνη, τον πολιτισμό, την ποίηση, τη μουσική, τον ελεύθερο και αληθινό έρωτα, τα χρώματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα σύμβολά τους είναι χαραγμένα σε βαθύ κατάμαυρο και σκοτεινό φόντο. Κυκλοφορεί στις φλέβες τους πίσσα και δηλητήριο, δεν αρκούνται να σκοτώνουν το παρόν και το μέλλον για να κερδίσουν, θέλουν να λερώσουν τις ψυχές και τα οράματα των νέων και των αγέννητων.

Ο ναζισμός και ο φασισμός είναι γέννημα θρέμμα της αστικής τάξης. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς όπλα και φέρετρα, είναι παιδιά της αρπαγής και του καταραμένου, το μόνο που μπορούν να προσφέρουν στην ανθρωπότητα είναι να μετατρέψουν τα πλούσια λιβάδια σε απέραντα νεκροταφεία.

Ο ναζισμός και ο φασισμός είναι αυτός που βλέπουμε και ζούμε σήμερα, το Παγκόσμιο ΝΑΤΟ – ναζιστικό και φασιστικό κατακάθι που με την καλπονοθευτική νομιμότητα και τα όπλα που διαθέτει δε διστάζει να εξαφανίσει ακόμα και τον πλανήτη προκειμένου να κερδίσει.

Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας να τους καταργήσουμε δια παντός από τα όργανα εξουσίας. Κανένας θεός, καμία κατάρα, κανένα ανάθεμα δεν θα τους σταματήσει, αν εμείς δεν βγούμε στους δρόμους να ματαιώσουμε τα σχέδιά τους.

Νάουσα, 21/07/2023

ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΥΓ: Πατήστε γερά στο πετρωτό που κληρονομήσαμε απ’ τους προγόνους μας,
μη γίνουμε κι εμείς άνεμος στην στάχτη και την ερημοποίηση που έρχεται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου