Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Ο Αλέξης Γουσόπουλος υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης»


Ο Αλ. Γουσόπουλος νέος υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Νεάπολης – Συκεών.

«σήμερα ο λαός δεν έχει ανάγκη από δημάρχους που θα υπηρετούν την κυβέρνηση, τους εταίρους της ΕΕ, τα πολλά επιχειρηματικά συµφέροντα αλλά από αγωνιστές που θα δουλεύουν μαζί µε το λαό της πόλης, θα τον κινητοποιούν, θα διεκδικούν μαζί του, θα αντιπολιτεύονται τους ισχυρούς».

Πρόσθεσε πως «όποτε ο λαός κέρδισε κάτι, το έκανε στηριγμένος στη δική του δύναμη, στην οργάνωση και τον αγώνα του, με το ΚΚΕ να είναι πάντα μπροστά. Όταν έγραψε ο ίδιος το δικό του σενάριο για τις δικές του ανάγκες, όταν έγινε ο ίδιος πρωταγωνιστής».

Ο Αλέξης Γουσόπουλος είναι 39 ετών και κατοικεί στις Συκιές. Είναι οικονομολόγος και εργάζεται σε λογιστικό γραφείο. 

Είναι γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 5ου δημοτικού σχολείου Συκεών και αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Λογιστών Θεσσαλονίκης.

Έχει διατελέσει επίσης μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών, ενώ είναι εκλεγμένο μέλος από το 2016 με την Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων (ΣτΑ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποτελούν τη συνεπή και μαχητική δύναμη υπεράσπισης των εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου