Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Το έπος του 41%


 Γιατί μας “στέλνει τέτοιες καταστροφές ο θεός”;

Γιατί είμαστε στην ΕΕ, όπου όλα είναι φράγκα.

 Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επέστρεψε σώος και αβλαβής από αυτό το καλοκαίρι, για να θαυμάσει το έπος του 41 (τοις εκατό), που μας προσφέρει ένα έπος κάθε μήνα, ανεξαρτήτως εποχής και τα πάντα είναι all inclusive, με την έννοια πως όλα μπορεί να σου συμβούν.

 Ο Βόλος μπορεί να γίνει θαλάσσιο πάρκο και η χώρα ζωντανό στούντιο για κινηματογραφικές περιπέτειες που ξεπερνούν κάθε φαντασία. 

Ο Μητσοτάκης καταφέρνει να γυρίσει το “Αποκάλυψη τώρα”, με χαμηλότερο μπάτζετ από ό,τι ο Κόπολα και ο μόνος τρόπος να είχαμε Καναντέρ, θα ‘ταν να είχε ερωτευτεί κόρη άλλου επιχειρηματία ο Γεραπετρίτης. 

Αλλά αυτά συμβαίνουν πάντα στην ΕΕ, όπου τα πάντα είναι φράγκα και οι αποζημιώσεις κοστίζουν λιγότερο από την πρόληψη, και σε χώρες όπου έχουν την ευθύνη για την προστασία της φύσης μεγάλοι “οικολόγοι” σαν τον Αμυρά. 

Όσο για τον φασισμό που ευδοκιμεί σε αυτό το καμένο έδαφος, το βασικό είναι να δούμε τους επίσημους χορηγούς που τον φουντώνουν, όπως ο Μητσοτάκης, με τα υπονοούμενα για τους μετανάστες, που κλείνει το μάτι στους κυνηγούς κεφαλών στα σύνορα.

Παραστάσεις:

Πρώτα ο Θεός στη Κοπεγχάγη 9 Σεπτέμβρη 2023

Χώρος: Koncertkirken https://billetto.dk/e/christoforos-za...

Πρώτα ο Θεός στη Στοκχόλμη 10 Σεπτεμβρίου 2023

Χώρος: Ελληνική Πολιτιστική Στέγη

Διεύθυνση: Idungatan 4A, 11345 Stockholm

Πληρωμή/κράτηση στο swish της κοινότητας 1230397828, Grekiska föreningen I Stockholm

  zaraleaksTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου