Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Κάντο όπως ο Πελετίδης

 

Σε ένα βίντεο 90 δευτερολέπτων ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση περιγράφει: «Πώς μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από καλύτερα στάδια της χώρας μας»

Επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποιώντας την γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο. Με το δικό μας προσωπικό και αγοράζοντας μόνο τα υλικά αποκαταστήσαμε τον εξοπλισμό του σταδίου και πήραμε ξανά άδεια λειτουργίας. Και έτσι, ανοίξαμε το στάδιο για δωρεάν άθληση σε όλους τους Πατρινούς.

Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε 10.000 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας. Το Παμπελοποννησιακό είναι πλέον ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ανοιχτά κέντρα αθλητισμού στην Ελλάδα. Είναι τιμή μας να παρέχουμε ψύξη, θέρμανση, εξαερισμό και ζεστό νερό σε όλο το στάδιο. Η Πάτρα πλέον φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως οι έξι συνεχόμενοι πανελλήνιοι αγώνες στίβου»

Το Παμπελοποννησιακό στάδιο αποτελεί ένα κόσμημα για την Πάτρα και όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Με σχεδόν όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, η Λαϊκή Συσπείρωση παρέλαβε το Παμπελοποννησιακό στάδιο κλειστό και κατάφερε να το μετατρέψει στη μεγαλύτερη κοιτίδα αθλητισμού της πόλης.


Ο κόσμος του Μπακογιάννη κι ο κόσμος του Πελετίδη

Ο γαλάζιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σκορπάει δημόσιο χρήμα για το θεαθήναι, με 17λεπτη συναυλία Ρουβά σε πάρκινγκ κόστους παραπάνω από 210.000 ευρώ.

Ο  κομμουνιστής δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, τρέχει στη ΔΕΗ και ζητά να μην κοπεί το ρεύμα στα φτωχά νοικοκυριά.

Κι αυτή ήταν μία ακόμα αφορμή για να εμπεδώσουμε την ύπαρξη δύο κόσμων.

  Ψηφοδέλτια μάχης στις 13 Περιφέρειες και σε 262 δήμους 

 10 λόγοι για να ψηφίσεις «Λαϊκή Συσπείρωση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου