Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές

Δε φταίμε εμείς...
Φυτεύουμε γαρύφαλλα στις κάλπες, να ανθίσει η ζωή.
  Μάγδα Φωτεινού
 
Υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής (ΠΑΣΟΚ)



Ο συγκεκριμένος είναι υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής. (ΠιΑΣΟΚοΦασιστοφιλελερας)
Όπως βλέπετε οι απόψεις του είναι χρυσαυγίτικες προσεγγίσεις της ιστορίας, καθώς θεωρεί ότι οι κατακτητές είναι "εθνοφελείς" κ οι κομμουνιστές που πολέμησαν για ελευθερία κ κοινωνική δικαιοσύνη "άξιζαν" εκτέλεση.
Τα ίδια πιστεύουν οι ιδεολογικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών.
 
 
 Πετρούπολη: Υπερασπιστές του ναζί εγκληματία Κασιδιάρη στο ψηφοδέλτιο του Στ. Βλάχου.
 

 Υπερασπιστές του ναζί εγκληματία Κασιδιάρη δεν έχουν θέση στο δημοτικό συμβούλιο Πετρούπολης, έχουν όμως στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου, Στ. Βλάχου, όπως καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Πετρούπολης.
 
Κασσελάκης στο Βόλο

Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές έχουμε...

 
 
Μία επιλογή στην Περιφέρεια Αττικής και σε όλη τη χώρα

Στο ψηφοδέλτιο του Ιωακειμίδη, που είναι ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, βρήκε στέγη ο Δ. Βενιεράτος, νυν περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τζήμερου. Ζήλεψε λοιπόν ο Σγουρός του ΠΑΣΟΚ αυτήν τη ...διεύρυνση και συμπεριέλαβε στο δικό του ψηφοδέλτιο ένα άλλο «μπουμπούκι» της ακροδεξιάς, ονόματι Σπ. Χατζάρα, πρώην πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ., με ρατσιστική - εθνικιστική παρουσία στον Τύπο.

Τώρα ο Ιωακειμίδης ζητάει από τον Σγουρό να διαγράψει από το ψηφοδέλτιο τον Χατζάρα, «ξεχνώντας» ότι και ο ίδιος συνεργάζεται με φασιστοειδή «προς άγρα ψήφων». Βέβαια, μια χαρά τα έβρισκαν Τζήμεροι, Σγουροί και οι άλλοι μέχρι τώρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στηρίζοντας βασικές επιλογές της διοίκησης Πατούλη, με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ να ερίζει για την «πατρότητα» πολλών από όσα ολοκλήρωσε η επόμενη της ΝΔ.

Με άλλα λόγια, όλοι είναι ...μια ωραία ατμόσφαιρα στο έδαφος της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής που υπηρετούν τα κόμματά τους σε δήμους και Περιφέρειες, με συνέπεια να μοιάζει με «φυσικό φαινόμενο» η μετακίνηση στελεχών του ενός στα ψηφοδέλτια του άλλου, ακόμα και η συνεργασία με φασιστοειδή από τις κατά τ' άλλα «προοδευτικές» δυνάμεις.

Οσοι λοιπόν δίκαια αγανακτούν με τη σαπίλα όλων αυτών και αντιλαμβάνονται την ανάγκη να πάρουν πόδι οι φασίστες από παντού, να μη βρίσκουν «κολυμπήθρες του Σιλωάμ» για να ξεπλύνουν την εγκληματική ιδεολογία και δράση τους, μια επιλογή έχουν: Να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις και με την ψήφο τους το ΚΚΕ, τους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Αττικής και σε όλη τη χώρα.


Ο δημοσιογράφος Θύμιος Καλαμούκης εκφράζει τη στήριξή του στη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ηλιούπολης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Αλέξανδρο Μπουγά, σημειώνοντας:

«Αν δεν υπήρχε ο Δημήτρης Κιντής, η Ηλιούπολη δεν θα είχε τον Δημοτικό Κινηματογράφο, δεν θα είχε το κτίριο του ΙΚΑ, δεν θα είχε το κολυμβητήριο, δεν θα είχε το Μουσείο της Αντίστασης, δεν θα είχε το Χαλικάκι, τα Πολυκλαδικά, θα είχε μια εκκλησία χτισμένη μέσα στην πλατεία Θεσσαλονίκης, θα είχε σχολεία και Νηπιαγωγεία σε ενοικιαζόμενα κτίρια, θα είχε πολυκατοικίες και τσιμέντο σε περισσότερα από 150 διάσπαρτα οικόπεδα που σήμερα είναι ανάσες πρασίνου σε κάθε γειτονιά. Αν δεν υπήρχε ο Δημήτρης Κιντής τη δεκαετία του ’80 η ποιότητα ζωής στην Ηλιούπολη σήμερα θα ήταν πολύ χειρότερη.Ο Δημήτρης Κιντής αψήφησε τη νομιμότητα της εποχής, διεκδίκησε, πάλεψε μαζί με τον κόσμο και τελικά κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες των πολλών. Δεν διαχειρίστηκε τυπικά τις υποθέσεις του δήμου. Δεν φοβήθηκε ισχυρά συμφέροντα, συγκρούστηκε χωρίς τις υπεκφυγές και τους ”ρεαλισμούς” όσων ακολούθησαν στη διοίκηση του δήμου.Αυτό το νήμα που κόπηκε τότε πρέπει να το ξαναπιάσουμε σήμερα.Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν και με καθαρή συνείδηση στηρίζω – ψηφίζω Αλέξανδρο Μπουγά και “Λαϊκή Συσπείρωση”».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου