Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Η «αριστερή» «Αυγή»…

Τα πράγματα είναι «απλά», «αγωνιστικά» και κυρίως …«αριστερά»!
Ας δούμε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» (9 Οκτωβρίου 2012) όταν είχε επισκεφθεί τη χώρα μας η καγκελάριος, Άνγκ. Μέρκελ επί κυβέρνησης Σαμαρά.
Δείτε και τη σημερινή «Αυγή», για την επίσκεψη της καγκελαρίου Mέρκελ που βρίσκεται ήδη στη χώρα μας. Να σημειώσουμε πως η «Αυγή» στο πρωτοσέλιδο της (αριστερά) επέλεξε μια μικρή και «σεμνή» είδηση, η οποία συνοδεύεται από μια συμπαθητική φωτογραφία της Άνγκ. Μέρκελ.
Το ρεπορτάζ που βλέπετε δεξιά είναι από την ηλεκτρονική έκδοση της «Αυγής» όπου περιγράφεται πως «δεν θα επιτραπεί όμως η πορεία προς το Σύνταγμα, που επίσης έχουν προαναγγείλει οι διοργανωτές, καθώς το όριο που τίθεται είναι η οδός Αμερικής» (http://www.avgi.gr/article/10813/9485307/astynomika-metra-kata-te-diarkeia-tes-episkepse-tes-an-nkela-merkel).

Ποια είναι διαφορά στην υποδοχή τότε και τώρα στην καγκελάριο;

Μα πως πρωθυπουργός είναι ο Αλέξης Τσίπρας και κυβέρνηση είναι ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ.

——-

Χθες σημειώσαμε πως είμαστε βέβαιοι πως ο πρωθυπουργός δεν θα πει στην καγκελάριο εκείνα τα …λεβέντικα που έλεγε κάποτε. Ξέρετε, εκείνα τα «γκόου μπακ κυρία Μέρκελ!»  και άλλα …αντιστασιακά (απολαύστε το βίντεο ξανά εδώ: https://www.imerodromos.gr/gkooy-mpak-kyria-merkel-ena-syllektiko-vinteo/).
——-

Ας δηλώσουμε ξανά τη βεβαιότητα μας, αφού η κυβέρνηση έχει να δείξει και «έργο» στην κυρία Μέρκελ. Δεν εννοούμε το συνολικό έργο της κυβερνήσεως αλλά ένα κάτι συγκεκριμένο:

Την αστυνομοκρατία και τα «χαρτάκια» που κόλλησαν σε γραφεία πολιτικού κόμματος, για τηναπαγόρευση των διαδηλώσεων κοντά στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της αξιότιμης κυρίας («γκόου μπακ») Μέρκελ.
Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση (ως βαθιά «αριστερή») θυροκόλλησε την απαγόρευση της ολοκλήρωσης της πορείας κατά της Μέρκελ στα γραφεία του ΝΑΡ (https://www.imerodromos.gr/thyrokollisan-tin-apagoreysi-tis-oloklirosis-tis-poreias-kata-tis-merkel/).

——-

Τι να σχολιάσουμε μετά απ’ όλα αυτά;

Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι η «Αυγή», όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, (δια)δηλώνει «αριστερή»!

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου