Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Εργατιά - Αγροτιά Μια Φωνή και Μια Γροθιά

 Κάτω τα χέρια από την αγωνιζόμενη αγροτιά
Η μόνη δίωξη που δεν έχει προχωρήσει επί ημερών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι των εγκληματιών, δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, τονίζει το ΠΑΜΕ, καταγγέλλοντας τις διώξεις κατά της αγωνιζόμενης αγροτιάς. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό της μικρομεσαίας αγροτιάς που αγωνίζεται ενάντια στο ξεκλήρισμα, ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση που επιβάλλουν κυβέρνηση - ΕΕ -επιχειρηματικοί όμιλοι.

Το ταξικό εργατικό κίνημα καταγγέλλει την πρωτοφανή κυβερνητική επιχείρηση τρομοκράτησης και καταστολής εναντίον της αγροτιάς που αγωνίζεται.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή δίωξη των αγωνιζόμενων αγροτών, στελεχών του αγροτικού κινήματος, με πολιτική απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι η πρώτη φορά που καλούνται να δικαστούν, χωρίς να απολογηθούν, συνδικαλιστικά στελέχη, πρόεδροι και μέλη ΔΣ των οργανώσεων του αγροτικού κινήματος.

Η νέα δίωξη των αγροτών συνδικαλιστών είναι μια νέα σελίδα στη μαύρη βίβλο του αυταρχισμού και της καταστολής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον νόμο ενάντια στο δικαίωμα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση, ποινικοποίησε τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, χτύπησε με ΜΑΤ και βία τις κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών, εργατών, φοιτητών και στέλνει καθημερινά στα δικαστήρια αγωνιστές του εργατικού - λαϊκού κινήματος.

Μετά από όλα αυτά, προτείνουμε και εμείς τον κο Τσίπρα για το "Νόμπελ"… του Αυταρχισμού και της Καταστολής.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Η αγροτιά συνεχίζει τον αγώνα της.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα να εκφράσουν πολύμορφα την Αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς και να καταδικάσουν τη νέα ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής οργάνωσης και δράσης.

Εργατιά - Αγροτιά Μια Φωνή και Μια Γροθιά».


 «Νόμπελ αυταρχισμού στην κυβέρνηση»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου