Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Αλμπουμ με την “προοδευτική συμμαχία” του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ακροδεξιά!»

Σε σχόλιό της η Επιτροπή Περιοχής Στερεάς – Εύβοιας του ΚΚΕ για τις αντιδράσεις στελεχών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για την καταγγελία της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ για την παραχώρηση διευκολύνσεων από την Περιφερειακή Αρχή στη Χρυσή Αυγή, τονίζει:


«Οι αιτιάσεις που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά ΜΜΕ από την Περιφερειακή Αρχή και τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας για την παραχώρηση αίθουσας στη Χρυσή Αυγή, είναι τουλάχιστον προσχηματικές και δε δικαιολογούν σε καμιά περίπτωση διευκολύνσεις στους ναζιστές υπόδικους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής για να χύνουν το εθνικιστικό – ρατσιστικό τους δηλητήριο.

Όσο για τις αντιδράσεις που διαβάσαμε από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ στέλνουμε αυτό το άλμπουμ στον κ. Ακριώτη για να θυμάται την “προοδευτική συμμαχία” του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ακροδεξιά!».

Αγίου Γεωργίου 2018 στη Σχολή Πεζικού στην Χαλκίδα


xepluma xrusaugiton1

 Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή. Στη φωτογραφία διακρίνονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λιβανίου και Ακριώτης, της ΝΔ Κεδίκογλου, του ΠΑΣΟΚ Λοβέρδος και ο ναζιστής υπόδικος εγκληματίας Μίχος.

Δεκέμβρης 2017 στη Ρω

xepluma xrusaugiton2

 Οικογενειακή φωτογραφία των Βίτσα και Αυλωνίτου με τον πρώην υπ. Άμυνας Καμμένο και τον ναζιστή υπόδικο Κασιδιάρη βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Απρίλης 2019 στο Αίγιο

xepluma xrusaugiton3

Ο υπουργός Κουρουμπλής δέχεται την φιλική αγκαλιά του ρατσιστή Μητροπολίτη Αμβρόσιου και μάλιστα δύο μέρες μετά δήλωσε πως θα ξαναπήγαινε!

Μάρτιος 2017

xepluma xrusaugiton4

Πλατεία Κολοκοτρώνη στη Χαλκίδα.Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή. Στη φωτογραφία διακρίνονται ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ακριώτης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μίχος.

Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή
  
xepluma xrusaugiton5

Στη φωτογραφία διακρίνονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Βούτσης, πρόεδρος της Βουλής και Τζούφη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παππάς.

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019 στη Χαλκίδα
xepluma xrusaugiton6

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο δήμαρχος Χαλκίδας Παγώνης και εκ νέου υποψήφιος με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Σπανός και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη της ΝΔ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ακριώτης και Πρατσόλης, της ΝΔ Κεδίκογλου και ο ναζιστής υπόδικος εγκληματίας Μίχος.

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2018, Χαλκίδα

xepluma xrusaugiton7

Ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και τώρα υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Σπανός, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Πρατσόλης, ο δήμαρχος Χαλκίδας και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Παγώνης με τον ναζιστή υπόδικο εγκληματία Μίχο.
Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ περί «προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου». Όλα αυτά πάνε περίπατο τη στιγμή που φωτογραφίζονται ανά την επικράτεια αγκαζέ με τους ναζί, που για χρόνια συγκυβερνούσαν με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, που προωθούν αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και ελαφρύνουν τις ποινές των εγκληματικών οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή με τη δίκη να καθυστερεί τραγικά, που κρατάνε ψηλά τη σημαία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που αξιοποιούν αντιδραστικές δυνάμεις, υποδαυλίζουν τον εθνικισμό και πρωτοστατούν στον αντικομμουνισμό, που συνεργάζονται υπό την εποπτεία των ΗΠΑ με το κράτος – δολοφόνο του Παλαιστινιακού λαού, το Ισραήλ.

Όσο για τους εργάτες, τους άνεργους, τους μικρούς επαγγελματίες και αγρότες τους αφιερώνουμε δυο φωτογραφίες από την πάλη του λαού που μπορεί να στείλει το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας:

Θεσσαλονίκη, 7 Απρίλη 2019

xepluma xrusaugiton8

Η κινητοποίηση σωματείων της Θεσσαλονίκης που απέτρεψε τη φασιστική συγκέντρωση σε Καλαμαριά και Μενεμένη.

Καλλιθέα, 25 Μαρτίου 2019

xepluma xrusaugiton9

 Από την παρέμβαση των σωματείων της Καλλιθέας ενάντια στην εμφάνιση των φασιστοειδών της ΧΑ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Το εργατικό – λαϊκό κίνημα μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις και να στείλει στις τρύπες τους τους απογόνους των ναζί. Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ για να γκρεμίσουμε από την 3η θέση τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, το μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας και του συστήματος της φτώχειας, των πολέμων και της προσφυγιάς που τους εκτρέφει.

  iraklis3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου