Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Την Κυριακή καλό κόκκινο βόλι!

Φτάνοντας την Κυριακή στο εκλογικό κέντρο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη χαθεί καμιά ψήφος για το ΚΚΕ από αμέλεια ή από απροσεξία, που στην καταμέτρηση μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση του ψηφοδελτίου.


Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι οι πολλές κάλπες και τα πολλά διαφορετικά ψηφοδέλτια αυξάνουν τις πιθανότητες να συμβεί κάποιο λάθος και γι' αυτό χρειάζεται καλή προετοιμασία και ιδιαίτερη προσοχή την ώρα της ψήφου.

 Οι οδηγίες που δημοσιεύει ο «Ριζοσπάστης» σ' αυτό το φύλλο και οι πληροφορίες σχετικά με τους ετεροδημότες χρειάζεται να μελετηθούν καλά, για να μην υπάρξει κόκκινη ψήφος που θα πέσει στην κάλπη και το βράδυ, για διάφορους λόγους, δεν θα προσμετρηθεί στη δύναμη του ΚΚΕ. Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει επίσης σήμερα τρεις πίνακες, με τα τελικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών του 2014, των εθνικών εκλογών τον Σεπτέμβρη του 2015 και της πρώτης Κυριακής των περιφερειακών εκλογών το 2014, με τις ψήφους και τα ποσοστά που πήραν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Τα στοιχεία που περιέχουν οι πίνακες είναι χρήσιμα για συγκρίσεις το βράδυ της Κυριακής, με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων. Αλλά και για την ανάγνωση των στοιχείων στους αντίστοιχους πίνακες που θα δημοσιεύσει ο «Ριζοσπάστης» στην έκτακτη έκδοση της Δευτέρας.

Καλό βόλι λοιπόν και μάτια ανοιχτά στην κάλπη, για να μη λείψει ούτε μια ψήφος από το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου