Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Περιστέρι επισκέφθηκε ο Δ. Κουτσούμπας

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον πεζόδρομο του Περιστερίου επισκέφθηκε, το Σάββατο το μεσημέρι, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ υποδέχθηκαν θερμά τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μοιράζοντας τα κόκκινα γαρίφαλα που του πρόσφερε ένα μικρό κορίτσι, ο Δ. Κουτσούμπας ευχήθηκε καλό κουράγιο και καλή δύναμη στους συντρόφους και τους φίλους του Κόμματος, που δίνουν τη μάχη με τα κόκκινα ψηφοδέλτια στο χέρι.

Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Παπαδάκης, Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος και Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, πλήθος υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του Κόμματος.

Ακολούθησαν στιγμές ανάπαυλας σε μεζεδοπωλείο της περιοχής, με δεκάδες υποψήφιους με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, τους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής, ανθρώπους που συμπορεύονται με το Κόμμα στην εκλογική, αλλά και τις καθημερινές μάχες, καθώς και δημοσιογράφους.

Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Γιάννης Πρωτούλης και Νίκος Σοφιανός, μέλη του ΠΓ και υποψήφιοι Περιφερειάρχης Αττικής και Δήμαρχος Αθήνας αντίστοιχα. Επίσης, τα μέλη του ΠΓ Λουΐζα Ράζου, υποψήφια ευρωβουλευτής, Μάκης Παπαδόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής, Θοδωρής Χιώνης, Ελένη Μπέλου, Δημήτρης Αρβανιτάκης και ο Γραμματέας της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Αμπατιέλος.

Ακόμη, οι Δήμαρχοι Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος.

Επίσης, δεκάδες υποψήφιοι ευρωβουλευτές και βουλευτές του Κόμματος.
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, και του Πολιτισμού.

Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Κώστας Καζάκος και η Σεμίνα Διγενή.

Οι ηθοποιοί Γιώργος Κιμούλης, Ελένη Γερασιμίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Αντώνης Ξένος, Λίλα Καφαντάρη, Τζένη Κόλλια, Ελένη Ράντου, Δημήτρης Τζουμάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.

Οι τραγουδιστές και μουσικοί Γιώτα Βέη, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Σταμάτης Μπερής, Λυδία Αγγελοπούλου, Στάθης Δρογώσης, Γιώργος Μαργαρίτης.

Επίσης, άνθρωποι από το χώρο του Αθλητισμού, μεταξύ των οποίων οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ Ιγκόρ Πομάσκι, Ελπίδα Νασιοπούλου, Γεωργία Αγιλάρα.

Ο οικονομολόγος Γιάννης Μηλιός, ο δημοσιογράφος Θύμιος Καλαμούκης, ο Φραγκίσκος Κουτελιέρης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και ο Μιχάλης Λεάνης, δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου