Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι η ισχυρή φωνή που θα πηγαίνει κόντρα και θα αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική

Συνέντευξη στο κανάλι «TV 100» παραχώρησε ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» την Πέμπτη 23 Μάη 2019.

Το κρίσιμο για το λαό, σημείωσε ο Σ. Ζαριανόπουλος, είναι ποιος θα είναι εκείνος και με πόσο ισχυρή φωνή, θα πηγαίνει κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική και αποφάσεις, με τις ιδιωτικοποιήσεις, την αύξηση των φόρων, των ανταποδοτικών τελών κλπ.
Το κρίσιμο στοιχείο στο Δημοτικό Συμβούλιο, συνέχισε, είναι η ισχυρή φωνή αντίστασης, ενημέρωσης, αποκάλυψης, οργάνωσης του αγώνα των Θεσσαλονικέων μέσα από τα σωματεία και τις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές. για να παρεμποδίσουμε την περαιτέρω χειροτέρευση της ζωής του λαού με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να προτείνουμε και να διεκδικήσουμε, υπογράμμισε, θετικά για το λαό μέτρα, απέναντι στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, για να βελτιωθεί, έστω και με ανάσες, η ζωή του Θεσσαλονικιού.

Και πολύ περισσότερο με αυτόν μας τον αγώνα, κατέληξε ο Σ. Ζαριανόπουλος, χρειάζεται ο κόσμος να αποκτά εμπιστοσύνη, στις δυνατότητές του και να ανοίγει νέους δρόμους όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη τη χώρα, για να αναλάβει πλέον αυτός την οικονομία και την εξουσία.
Για να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σ. Ζαριανόπουλου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου