Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ για να κινηθεί ο τροχός των αγώνων και των διεκδικήσεων του λαού


Κάλεσμα στο λαό να στηρίξει το ΚΚΕ στις εκλογές, απηύθυνε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Σάμου, μιλώντας στην Ικαριακή Ραδιοφωνία.
Σημείωσε ότι με το λαό στη γωνία, οι εργαζόμενοι ποτέ δεν κατέκτησαν τίποτα και τόνισε ότι «χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ για να κινηθεί ο τροχός των αγώνων, των διεκδικήσεων, των απαιτήσεων του λαού».

Αναφερόμενος στις περιοδείες και συζητήσεις που έκανε στο νησί τόσο σε εργασιακούς χώρους, όσο και σε γειτονιές, σημείωσε ότι αυτό που διέκρινε είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες και νέοι που απορρέουν από τις διαχρονικές πολιτικές των κυβερνήσεων. Γι' αυτό τόνισε πως πρέπει να στηριχθεί η δύναμη που στις 8 Ιούλη θα είναι μαζί του και αυτή είναι μόνο το ΚΚΕ.
Ο Γ. Πέρρος επεσήμανε ότι «μας έχουν φορτώσει με 3 μνημόνια που έχουν διάρκεια μέχρι το 2060» και υπογράμμισε ότι «ο λαός δεν πρέπει να "χολοσκάει" για το ποιος θα βγει κυβέρνηση και με πόση διαφορά, αλλά ποιος θα στήσει τείχος απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική την επόμενη μέρα».
«Θέλουμε την ψήφο να την κάνουμε ψήφο αγώνα, γιατί η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη», τόνισε ακόμη ο Γ. Πέρρος, προσθέτοντας ότι ο λαός πρέπει να πάει στην κάλπη με κριτήριο την καθημερινότητά του και το πώς στάθηκαν τα υπόλοιπα κόμματα σε αυτά που αντιμετωπίζει.
Υπογράμμισε ότι ο λαός δεν πρέπει να υποκύψει σε εκβιασμούς και διλήμματα, να μην τσιμπήσει από τα «πρόθυμα» κόμματα, να μην απογοητευθεί, αλλά να σηκώσει κεφάλι και να παλέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου