Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη 2η μέρα


Σήμερα η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη

Mε χιλιάδες νέους και ανθρώπους όλων των ηλικιών να πλημμυρίζουν τους χώρους του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά», ξεκίνησαν χτες οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη, με το κεντρικό του σύνθημα να αποτυπώνει τη βεβαιότητα:
«Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας... "θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα..." τον Σοσιαλισμό».


Σήμερα Παρασκευή στις 10 μ.μ., θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα σήμερα

Κεντρική Σκηνή:
·         Μουσικοθεατρικό αφιέρωμα της ΚΝΕ: «Στιγμές της ταξικής πάλης στη Θεσσαλονίκη»

Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
·         Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Λαϊκή Σκηνή:
·         Σεραφείμ Μαρμαρίδης
·         Νίκος Φιλιππίδης

Νεανική Σκηνή:
·         «Ντούο Σεγκιάχ»
·         Πέννυ Μπαλτατζή
·         Little Kiss
Λαϊκή Σκηνή:
·         Χορευτικό πρόγραμμα·       

Στους χώρους του Φεστιβάλ

Στο Στέκι Νέων Εργαζομένων, αύριο Σάββατο στις 20.00, θα γίνει συζήτηση με τους Πάνο Ζάχαρη, δημιουργό του κόμικ «The Working Dead», και Θανάση Χρηστίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, με τίτλο «Απλήρωτη εργασία, χαμηλοί μισθοί, εργασιακή περιπλάνηση: Μονόδρομος ή μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα;».

Στο Μαθητικό Στέκι, σήμερα Παρασκευή, στις 19.00 θα γίνουν πειράματα Φυσικής και στις 20.00 επιτραπέζιο παιχνίδι για το έτος μαθητείας για μαθητές των ΕΠΑΛ. Αύριο Σάββατο, στις 19.30, παιχνίδι ρόλων «Μάντεψε ποιος!» με θέμα την καταστροφή του περιβάλλοντος, για μαθητές Γυμνασίου.

Στο Στέκι Φοιτητών, αύριο Σάββατο θα γίνει επίσης συζήτηση με τίτλο «Μπορεί το σημερινό πανεπιστήμιο να χωρέσει τις σύγχρονες ανάγκες μας; Η αντίληψη του ΚΚΕ για την ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση», με ομιλήτρια την Κέλλυ Παπαϊωάννου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Στέκι Αθλητισμού, σήμερα Παρασκευή: Γνωριμία με τη θέση του ΚΚΕ για τον Αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή. Αύριο Σάββατο, στις 19.30, προγραμματίζονται μάθημα για τεχνικές πινγκ πονγκ και στη συνέχεια τουρνουά πινγκ πονγκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου