Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην ΔΕΘ


Όλοι το Σάββατο στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους - Αγώνας για σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, για ζωή με δικαιώματα

Στην πορεία προς το συλλαλητήριο τουΣαββάτου, καθημερινά οι ταξικές δυνάμεις με εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς, με συσκέψεις, δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης των εργαζομένων, για να φτάσει παντού το μαχητικό κάλεσμα απέναντι στη νέα κλιμάκωση της αντεργατικής επίθεσης κυβέρνησης και κεφαλαίου, πρωτοστατούν στην οργάνωση αγωνιστικής απάντησης σε χώρους που οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με απολύσεις, με απλήρωτη δουλειά κ.ά.


Την Τετάρτη, οι ταξικές δυνάμεις στην Ιδιωτική Υγεία θα βρεθούν στο πλευρό των εργαζομένων στη Γενική Kλινική, οι οποίοι πραγματοποιούν στάση εργασίας (7 π.μ. - 10 π.μ.), δίνοντας μάχη για την πληρωμή των δεδουλευμένων και του επιδόματος αδείας που τους οφείλει η εργοδοσία.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εξορμήσεις σε εργοτάξια συμβατικής οικοδομής σε Καλαμαριά και Θέρμη. Αντίστοιχες δράσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης.

Το Συνδικάτο Βιομηχανικού Επισιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας προγραμματίζει περιοδείες αύριο Τετάρτη σε «ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ» και «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ» στην Πιερία. Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ «αλωνίζει» τα ΚΑΠΗ, τα καφενεία και τα παραρτήματα του ΙΚΑ, συζητώντας και μεταφέροντας το κάλεσμα αγώνα στους συνταξιούχους όλων των Ταμείων.

Την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη η σύσκεψη

Παράλληλα προετοιμάζεται και η πλατιά σύσκεψη σωματείων, συνδικαλιστών και εργαζομένων που θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ., στο ΕΚΘ, με θέμα: «Το δικαίωμα στη συλλογική οργάνωση, στην πάλη και δράση είναι αδιαπραγμάτευτο. Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής».

Την Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη συνέντευξη Τύπου

Την Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη, στις 12 μ., στον 7ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, σύντομες παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν επίσης η ΠΑΣΕΒΕ (Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ), η ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας), το ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών) και η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου