Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Απαιτούν την καταβολή της 13ης σύνταξης

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις διοργανώνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων το Σάββατο 14 Δεκέμβρη στα Προπύλαια στις 12.30 μ.μ., στο οποίο θα πάρουν μέρος χιλιάδες συνταξιούχοι από όλη τη χώρα.

«Οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις έχουν ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στον οποίο θα εκθέσουν και θα διεκδικήσουν τη λύση των
προβλημάτων που οι αντισυνταξιουχικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων έχουν δημιουργήσει στους συνταξιούχους την τρέχουσα δεκαετία.

«Άμεσα και μπροστά στα Χριστούγεννα απαιτούμε να καταβληθεί η 13η σύνταξη καθώς και τα παράνομα παρακρατηθέντα χωρίς προαπαιτούμενα σε όλους τους συνταξιούχους που έχουν παρακρατηθεί», αναφέρουν σε σχετικό δελτίο Τύπου οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

 Με αποφασιστικότητα και επιμονή μέχρι την τελευταία στιγμή, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις προετοιμάζουν το πανελλαδικό συνταξιουχικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 14 Δεκέμβρη, με συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 12.30 μ.μ. και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Η πανελλαδική κινητοποίηση έρχεται σε συνέχεια των μαζικών συλλαλητηρίων που οργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, από κοινού με εκατοντάδες εργατικές συνδικαλιστικές οργανώσεις και άλλους φορείς, σε όλη τη χώρα στις 30 Νοέμβρη.

Για τη σημασία του συλλαλητηρίου του Σαββάτου, την ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα απέναντι και στον νέο γύρο της αντιασφαλιστικής επίθεσης που σχεδιάζει η κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς και για τις διεκδικήσεις που προτάσσει το αγωνιζόμενο συνταξιουχικό κίνημα, μίλησαν στον «Ριζοσπάστη» συνδικαλιστές από συνταξιουχικές οργανώσεις που συσπειρώνονται στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου