Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Κάλαντα στον Δ. Κουτσούμπα από παιδιά της Παλαιστινιακής Παροικίας


Η παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα είπε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, σήμερα 24 Δεκέμβρη, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος, στον Περισσό.

Στη συνέχεια ο Δ. Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς η αγωνιστική αισιοδοξία, η ελπίδα, η λαϊκή ανάταση, η αντίσταση, η συμμαχία, μπορούν να προετοιμάσουν πραγματικά το έδαφος για ένα πιο
ευτυχισμένο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, με πραγματική ειρήνη και ευημερία για όλους και όλες. Το δικαιούνται ο λαός της Ελλάδας, ο λαός της Κύπρου, ο λαός της Τουρκίας, της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Λιβύης, όλοι οι λαοί του κόσμου.
Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά, καλή δύναμη σε όλους και όλες, καλές γιορτές!». 



Αντάλλαξαν δώρα με ιδιαίτερο συμβολισμό

Η έδρα της ΚΕ, στον Περισσό, αντήχησε παιδικές φωνούλες που μοίρασαν ευχές σε όλο τον κόσμο και φυσικά στον πολύπαθο λαό τους που αγωνίζεται για την ελευθερία του.
Τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα στα ελληνικά και τα αραβικά, ενώ πρόσφεραν στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα μια παλαιστινιακή μαντήλα, σύμβολο του αγώνα του παλαιστινιακού λαού. Με τη σειρά τους, έλαβαν απ' τον Δ. Κουτσούμπα αναμνηστικά λευκώματα και βιβλία.



Ο εκπρόσωπος της Παροικίας Μουσταφά Αλ Ατζούζ ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη των παλαιστινίων για τη συνεχή στήριξη του ΚΚΕ στον δίκαιο αγώνα τους για επιστροφή των προσφύγων, για ανεξαρτησία, ελευθερία και ειρήνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου