Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Να πληρωθούν άμεσα τα οφειλόμενα οι εργαζόμενοι του Δήμου

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη φόρεσε και πάλι τα γιορτινά του. Τα πολύχρωμα λαμπιόνια στα χριστουγεννιάτικα δέντρα άναψαν, οι φιλαρμονικές παιανίζουν εορταστικές μελωδίες και ο δήμαρχος, σαν άλλος Άη - Βασίλης, έχοντας φορέσει το πλατύ του χαμόγελο, μοιράζει απλόχερα ευχές, λόγια αγάπης και αισιοδοξίας.


Η ατμόσφαιρα, όπως αποτυπώνεται και στις ανακοινώσεις του Δήμου, μοιάζει να 'ναι βγαλμένη από κάποιο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ντίκενς ή του Άντερσεν. Δυστυχώς όμως, πίσω από τον... "παραμυθένιο" κόσμο της χριστουγεννιάτικης κατάνυξης υπάρχει η σκληρή πραγματικότητα.
Σε αυτήν την πραγματικότητα, απότοκο της πολιτικής της διοίκησης του κ. Καϊτεζίδη, δεν υπάρχουν ούτε φώτα, ούτε χαμόγελα, ούτε αισιοδοξία. Αντίθετα, υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, στα γυμναστήρια και στα ωδεία, απλήρωτοι σχολικοί καθαριστές και καθαρίστριες. Γι' αυτούς και τις οικογένειες τους δεν υπάρχουν γιορτές ούτε "Λευκές νύχτες", αλλά μαύρες μέρες και η αγωνιώδης προσπάθεια για επιβίωση.

Όσα φανταχτερά λαμπιόνια κι' αν ανάψει η διοίκηση Καϊτεζίδη αδυνατεί να κρύψει τη βαθιά αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει στο Δήμο και στην οποία έρχονται να προστεθούν το νέο ειδικό τέλος-χαράτσι για τη συντήρηση του οδικού δικτύου, που θα επιβαρύνει περαιτέρω τις τσέπες των λαϊκών οικογενειών, καθώς και η εκ νέου παράδοση σε εργολάβο-επιχειρηματία του τομέα της καθαριότητας.
 
 Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καλεί τη διοίκηση του Δήμου να αφήσει για λίγο τις δημοσιοσχετίστικες εκδηλώσεις και να πληρώσει άμεσα τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι. Να προχωρήσει σε όλα τα αναγκαία μέτρα απέναντι στην κυβέρνηση ώστε οι εργαζόμενοι να πληρώνονται σταθερά κάθε μήνα.

 «Λαϊκή Συσπείρωση» Πυλαίας - Χορτιάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου