Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Να δυναμώσει ο αγώνας για να απεγκλωβιστούμε από το ΝΑΤΟ και για το ξήλωμα των βάσεων

Τον Πύργο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μίλησε στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης - αναγνωστηρίου που λειτουργεί στον ισόγειο χώρο των γραφείων της ΤΟ Ηλείας του Κόμματος.

Αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά και στις επικίνδυνες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο λόγω των οξύτατων ανταγωνισμών ισχυρών κρατών.



Τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «το ΚΚΕ τάσσεται υπέρ της προάσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, που δεν μπορεί να γίνει με επιτυχία και υπέρ των συμφερόντων των
εργαζομένων όσο η χώρα είναι μέσα στη «στρούγκα» του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, όσο “βυθιζόμαστε” στη “δίνη” της καπιταλιστικής κερδοφορίας των λίγων και των ανταγωνισμών τους»

Πρόσθεσε ότι «η ελληνική κυβέρνηση, μάλιστα, δήλωσε πρόθυμη να στείλει στρατό και στη Σαουδική Αραβία και τη Λιβύη, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους κινδύνους για τα παιδιά του ελληνικού λαού.

Για αυτό τώρα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας για να απεγκλωβιστούμε από τον θανατηφόρο εναγκαλισμό του ΝΑΤΟ, για το ξήλωμα όλων των βάσεων. Για να απαλλαγεί ο λαός μας από το βάρβαρο σύστημα της φτώχειας και του πολέμου, να βαδίσει το δικό του δρόμο της ειρήνης, της λαϊκής ευημερίας με τον ίδιο να κάνει κουμάντο στην κοινωνία και την εξουσία. Για το νέο κόσμο το σοσιαλισμό – κομμουνισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου