Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Καμία εμπλοκή - καμιά συμμετοχή στις επικίνδυνες εξελίξεις για τους λαούς

   Στις επικίνδυνες για τους λαούς εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με αφορμή και την κατάσταση που διαμορφώνεται στη Λιβύη, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, σε παρεμβάσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή της «ΕΡΤ1» το πρωί της Κυριακής 19 Γενάρη.

   Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Λιβύη και την διπλωματική κινητικότητα της ελληνικής πλευράς, ο Β. Μαρούπας τόνισε ότι η κυβέρνηση θέλει να συμμετέχει στις διεργασίες για να εξασφαλίσει μερτικό για λογαριασμό της ελληνικής αστικής τάξης.
Σημείωσε τις μεγάλες ευθύνες που έχουν για την σημερινή κατάσταση στη Λιβύη όσοι συμμετέχουν στη σημερινή διάσκεψη στο Βερολίνο και πρόσθεσε ότι από την όποια συμφωνία υπάρξει θα βγουν κερδισμένα ορισμένα μονοπώλια. Κάλεσε τέλος τον λαό να κινητοποιηθεί τη μέρα ψήφισης της ελληνοαμερικανικής συμφωνία για τις βάσεις.

Εξάλλου, σχετικά με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον κατώτατο μισθό, ο Β. Μαρούπας τόνισε ότι πρόκειται ουσιαστικά για πάγωμα μισθών για τα επόμενα χρόνια, που δείχνουν ότι και σε συνθήκες ανάπτυξης ο κερδισμένος θα είναι το μεγάλο κεφάλαιο. Τέλος, για το ασφαλιστικό υπογράμμισε ότι με τις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση χαμένοι παραμένουν οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου