Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Μέχρι την τελευταία στιγμή

Με το πανελλαδικό «κλείσιμο» των ΚΟ το βράδυ της Δευτέρας 20 Γενάρη ολοκληρώνεται η μεγάλη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης, που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ. Για το τελευταίο «κλείσιμο» οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ οργανώνουν πανηγυρικό κλίμα, καλώντας μέλη και φίλους να συμβάλουν μέχρι την τελευταία στιγμή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Θυμίζουμε ότι το πανελλαδικό πλάνο του Κόμματος έχει υπερκαλυφθεί από την προηγούμενη βδομάδα, φτάνοντας στο 109,1%, ενώ της ΚΝΕ έχει υπερκαλυφθεί κατά 115,46%. Οι Οργανώσεις που έχουν ήδη ανταποκριθεί στους στόχους τους, αναπροσαρμόζουν προς τα πάνω τα πλάνα τους, ενώ στόχος είναι να μην υπάρχει ούτε μια Οργάνωση που δεν θα πετύχει την υπερκάλυψη.

Με την ολοκλήρωση της μεγάλης μάχης, κορυφώνεται και η άμιλλα ανάμεσα στις ΚΟ, με βάση τα κριτήρια που έχει θέσει η Γραμματεία της ΚΕ του Κόμματος.
Μετά και το προτελευταίο «κλείσιμο» της περασμένης Δευτέρας, με βάση το βαθμό υπερκάλυψης, στην πρώτη θέση παρέμεινε η ΚΟ Εξωτερικού, φτάνοντας στο 149,82% και στη δεύτερη θέση η ΚΟ Αιγαίου με 129,11%. Στην τρίτη θέση ξανά η ΚΟ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, με 125,88%. Στην 4η θέση βρίσκεται η ΚΟ Κρήτης με 120,01%, με την ΚΟ Πελοποννήσου με 112,64% να προσπαθεί να την προσεγγίσει. Η ΚΟ Θεσσαλίας, που είναι στο 111,63%, εξακολουθεί να προηγείται από την ΚΟ Δυτικής Ελλάδας, η οποία όμως δεν παραιτείται εύκολα, αφού έχει φτάσει στο 107,62%.

Ακολουθεί η ΚΟ Αττικής, που έπιασε το πλάνο της και φτάνει στο 106,09%, δείχνοντας τον ...δρόμο στην άμιλλά της με την ΚΟ Κ. Μακεδονίας, η οποία έμεινε στο 97,05%. Η ΚΟ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας επίσης υπερκάλυψε, φτάνοντας στο 101%, ενώ η ΚΟ Δυτ. Μακεδονίας είναι μια «ανάσα» πριν από την υπερκάλυψη, στο 96,87%. Τέλος, η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» έχει ήδη υπερκαλύψει φτάνοντας πια στο 124,5%.

Τη Δευτέρα όλα τα κομματικά γραφεία να γίνουν «μελίσσια»...
«Τη Δευτέρα όλα τα κομματικά γραφεία να γίνουν "μελίσσια" ...κι "ο καθένας μας πάνου από τον εαυτό του"»: Το κάλεσμα αυτό απευθύνει η ΚΟ Αττικής σε μέλη, φίλους και οπαδούς του Κόμματος, ώστε «να δώσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα τη μάχη για τη μεγάλη υπερκάλυψη του πλάνου της ΚΟ Αττικής για την Οικονομική Εξόρμηση».

Στο κάλεσμά του, το Γραφείο Περιοχής σημειώνει ότι «με εφόδιο την πλούσια πείρα των Κομματικών Οργανώσεων», «συνεχίζουμε τη γενναία και με πνεύμα αυτοθυσίας προσφορά, το ευρύ άνοιγμα με το κουπόνι στο χέρι». Και καλεί: «Κάθε ΤΟ και ΚΟΒ, όλα τα μέλη του Κόμματος στην Αττική, με αποφασιστικότητα, σε πνεύμα άμιλλας, με πρωτοβουλία μπορούμε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης, που για την ΚΟ Αττικής σημαίνει να ανταποκριθεί πλήρως προς την ΚΕ, καθώς και να ξεχωρίσει με βάση τα κριτήρια της άμιλλας. Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, όλα τα κομματικά γραφεία στην Αττική να γίνουν "μελίσσια" κι "...ο καθένας μας πάνου από τον εαυτό του" ("Καπνισμένο Τσουκάλι")».

Η ΚΟ Αττικής απαντάει επίσης στις ...«ανίσχυρες προκλήσεις» της ΚΟ Κ. Μακεδονίας, στο πλαίσιο της άμιλλας που έχουν προκηρύξει μεταξύ τους, στην οποία άλλωστε η Αττική προηγείται σταθερά, υπενθυμίζοντας ότι αυτήν τη χρονιά πρέπει οι Μακεδόνες «να ανταποκριθούν εάν χάσουν και όχι όπως τις άλλες φορές που "έκλωσαν τα ζευλία"...».

Η ΚΟ Κ. Μακεδονίας από την πλευρά της σημειώνει ότι «δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα», θυμίζοντας ότι για τρίτη συνεχόμενη βδομάδα πραγματοποίησε ένα μεγάλο «κλείσιμο», ροκανίζοντας τη διαφορά που είχε με την ΚΟ Αττικής. «Ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δίνει κάθε μάχη με πείσμα, δεν πτοείται ακόμα και αν η πλάστιγγα μοιάζει να γέρνει εις βάρος του. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τη ρεβάνς ακόμα και στην εκπνοή της μάχης», αναφέρει προκαλώντας την ΚΟ Αττικής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου