Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς και η Θεσσαλονίκη

Τη φωνή τους με τους εργάτες που έδωσαν ολημερίς τη μάχη στην Αθήνα, για συνέδριο εργατών, ένωσαν μαζικά οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εργατικών σωματείων και συνταξιουχικών οργανώσεων και συμμετείχαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της κινητοποίησης προβλήθηκαν βίντεο από τη μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα. Ακολούθησε ομιλία από τον Κυριάκο Τσιαούση, πρόεδρο του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού (ΣΕΤΕΠΕ)
Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση με το χώρο του συνεδρίου, από όπου ο Αλέκος Περράκης, πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ Αθήνας, ενημέρωσε για την ολοήμερη δράση των ταξικών δυνάμεων απέναντι στις ντροπιαστικές μεθοδεύσεις και πρακτικές της ηγεσίας της ΓΣΕΕ και τις διαδικασίες - παρωδία.


Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση με το χώρο του συνεδρίου από όπου ο Αλέκος Περάκης, πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ Αθήνας, ενημέρωσε για την ολοήμερη δράση των ταξικών δυνάμεων απέναντι στις ντροπιαστικές μεθοδεύσεις και πρακτικές της ηγεσίας της ΓΣΕΕ και τις διαδικασίες παρωδία, τονίζοντας ότι «αυτή η μέρα θα καταγραφεί στις πιο μαύρες σελίδες του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας».

Η βραδιά έκλεισε με συναυλία από το συγκρότημα του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε με σκωπτικά αποκριάτικα τραγούδια αφιερωμένα στον συνδικαλιστικό καρνάβαλο του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Οι εργαζόμενοι ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού για την Πέμπτη 27/2, στο συλλαλητήριο των σωματείων για το νέο ασφαλιστικό αλλά και για τις 7 Μάρτη, οπότε προγραμματίζεται να γιορταστεί αγωνιστικά η Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας.

Αγωνιστικό ραντεβού για την Πέμπτη 27/2, 
στο συλλαλητήριο των σωματείων για το νέο ασφαλιστικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου