Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Όλοι στην απεργία της Τρίτης


Στην τελική ευθεία για την 24ωρη απεργία της Τρίτης 18 Φλεβάρη για την Κοινωνική Ασφάλιση βρίσκονται Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα. Απαιτούν να αποσυρθεί το αντιασφαλιστικό έκτρωμα Κατρούγκαλου - Βρούτση και ενάντια στην κυβερνητική προπαγάνδα που το συνοδεύει αλλά και στην απεργοσπαστική πρακτική της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, βάζουν στο προσκήνιο τη διεκδίκηση δημόσιας, υποχρεωτικής, καθολικής Κοινωνικής Ασφάλισης, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και του λαού.
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργία απευθύνει το ΠΑΜΕ τονίζοντας πως «η Κοινωνική Ασφάλιση αφορά τη ζωή μας ολόκληρη» και «οι εργαζόμενοι δεν πρέπει ν' αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Έχουμε ευθύνη απέναντι στην οικογένειά μας και στα νέα παιδιά που τα οδηγούν στα νύχια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και των εμπόρων της Υγείας».

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια. (Στις 10 π.μ. έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις). Στον Πειραιά, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη. Στη Θεσσαλονίκη, στις 10.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου. Για τις συγκεντρώσεις της Αττικής δρομολογούνται πούλμαν. Απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πάνω από 60 πόλεις. (Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω)

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας θα παραβρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Καλούν στις απεργιακές συγκεντρώσεις

Στις απεργιακές συγκεντρώσεις καλούν η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και η ΕΕΔΥΕ. Επίσης η Κίνηση Απόστρατων Αξιωματικών και η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα.
Σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις καλούν Ομοσπονδίες και Σωματεία αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ. Στην απεργιακή απάντηση καλούν η ΟΒΣΑ, οι Ομοσπονδίες Ξύλου, Υποδηματοποιών, Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΠΟΣ ΟΑΕΕ), Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ) και Βιοτεχνικών Σωματείων Μυτιλήνης.

Σε συγκέντρωση την Τρίτη 18 Φλεβάρη στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) καλούν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Απεργιακές αποφάσεις

Ήδη, απόφαση για 24ωρη απεργία έχουν πάρει:

Τα Εργατικά Κέντρα: Αθήνας, Πειραιά, Λαυρίου - Ανατ. Αττικής, Αγρινίου, Αμαλιάδας, Άρτας, Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Εύβοιας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Ζακύνθου, Ιωαννίνων, Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Κορίνθου, Λαμίας, Λάρισας, Λέσβου, Λευκάδας, Νάουσας, Πάτρας, Πύργου, Σάμου, Τρικάλων, Φωκίδας και το Συνέδριο του ΕΚ Χανίων.

Οι Ομοσπονδίες: Εργαζομένων στο Φάρμακο (ΟΕΦΣΕΕ), Μισθωτών Τύπου Χάρτου και Βιομηχανίας Χάρτου, Εργαζομένων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Οικοδόμων, Λογιστών (ΠΟΛ), Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ), Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή (ΠΟΜΕΑ), Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ), Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΟΣΝΙΕ), Ομοσπονδία Υπουργείου Γεωργίας, Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ), Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ), Ενέργειας (ΠΟΕ), Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΠΠ).
Στον δημόσιο τομέα απεργία για τις 18 Φλεβάρη έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ καθώς και πλήθος από  
Ομοσπονδίες και Σωματεία του Δημοσίου.

Η απεργία στις μεταφορές

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ αποφάσισαν 24ωρη απεργία στις 18 Φλεβάρη, από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στα καράβια των λιμανιών Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου.

Σε 24ωρη απεργία την Τρίτη προχωρούν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής. Συγκεκριμένα δεν θα κυκλοφορήσουν μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ.
Εκατοντάδες σωματεία στη μάχη σε όλη τη χώρα
Επιπλέον εκατοντάδες Σωματεία και Συνδικάτα αποφάσισαν απεργία μεταξύ των οποίων:

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής, το Σωματείο Επισιτισμού Χανίων, το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ρεθύμνου, το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Χαλκιδικής, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας, το Σωματείο Εργαζομένων νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου, το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων στην «First Data», το Συνδικάτο Εργατοτεχνικών Κατεργασίας Ξύλου Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Ν. Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας, το Συνδικάτο Τύπου - Χάρτου Αθήνας, το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων Λέσβου, το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών Επιχειρήσεων Ν. Αττικής, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Νομού Ζακύνθου, ο Σύνδεσμος Οικοδόμων Ζακύνθου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου, το Σωματείο εργαζομένων Σούπερ Μάρκετ «Κρόνος» Ν. Αχαΐας, το κλαδικό Συνδικάτο εργαζομένων ποτών τροφίμων Ν. Αχαΐας, το Σωματείο εργαζομένων στα Ιδρύματα Ιδιωτικού Δικαίου και ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας, το Περιφερειακό σωματείο Εργαζομένων «Lidl» (έδρα ΒΙΠΕ Πατρών), το Σωματείο εργαζομένων στην «Praktiker Hellas - Παράρτημα Πάτρας».

Ο Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Χαϊδαρίου, το Σωματείο Εργαζομένων δήμου Ηλιούπολης, το Σωματείο Εργαζομένων «Olympic Royal», το Σωματείο Εργαζομένων «ΖΑΦΟΛΙΑ», το Σωματείο Εργαζομένων «Crown Plaza», το Σωματείο Εργαζομένων «Intercontinental», το Σωματείο Εργαζομένων «Stanley», το Σωματείο Εργαζομένων «Novotel», το Σωματείο Εργαζομένων «Athens Marriott» (πρώην «Metropolitan»), το Σωματείο Εργαζομένων «Σελέκτ Σέρβις Πάρτνερ», το Σωματείο Εργαζομένων «HILTON», το Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «ΒΑΡΝΙΜΑ ΑΕ» («ATHENS PLAZA»), το Σωματείο Εργαζομένων «SOFITEL», το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού, το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «BOEHRINGER INGELHEIM ΕΛΛΑΣ ΑΕ».

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Αχαΐας, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών υπαλλήλων ζν. Ιωαννίνων, το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας - Πέλλας, το ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρία «Κτιριακές Υποδομές», το Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Αργολίδας, το Σωματείο Ιδιωτικών Λιβαδειάς, ο Σύλλογος Βοηθών Φαρμακείου, Φαρμακοϋπαλλήλων και Εργατοϋπαλλήλων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ηπείρου, η Ένωση Μηχανοξυλουργών Επιπλοποιών Ν. Λάρισας, ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Φωκίδας, η Ένωση Υπαλλήλων Επισιτισμού και Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Ιωαννίνων, το Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων Αιτωλοακαρνανίας, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Συναφών Επαγγελμάτων ΠΕ Καβάλας και Θάσου, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού Ν. Λάρισας, οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και των Κέντρων Υγείας, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΒΓΑ, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων Τρικάλων, ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων, ο Σύλλογος Λογιστών και Βοηθών Λογιστών Τρικάλων, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων, η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου - Κέντρων Υγείας Τρικάλων, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΝΕΔΕΠ, το Σωματείο Εργαζομένων στο ΓΝΕ «Θριάσιο», ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ), το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ, το Νομαρχιακό Τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ, ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας, το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης, ο Σύλλογος ΕΤΕΠ ΕΜΠ, το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Πελοποννήσου (ΣΕΕΝΠ), ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, το Σωματείο Εργαζομένων στην ΑΕ «Αθηναϊκή Ζυθοποιία», το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων ν. Αχαΐας, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας ν. Βοιωτίας «Ο Σπάρτακος», το Συνδικάτο Τροφίμων – Ποτών Εύβοιας, το Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας.

Σωματεία των εκπαιδευτικών δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και συγκεκριμένα: Πρωτοβουλία Αναπληρωτών - Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών, οι ΣΕΠΕ «Σωκράτης», «Ρόζα Ιμβριώτη», «Γ. Σεφέρης» και οι ΕΛΜΕ Α' και Δ' Θεσσαλονίκης, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Λήμνου - Αγ. Ευστρατίου, ο Σύλλογος Ειδικού και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού στο ΕΜΠ αλλά και ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Ιωαννίνων «Ρόζα Ιμβριώτη», το Σωματείο Εργαζομένων Φροντιστηρίων - Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης - Βόρειας Ελλάδας, το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ν. Αιτωλοακαρνανίας, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου.
Επιπλέον στις απεργιακές κινητοποιήσεις καλούν:

Ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων - Επαγγελματιών κι Εμπόρων δήμου Αθήνας, η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου, ο Σύλλογος Συνταξιούχων δήμου Καρύστου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζακύνθου, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας», το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Σερρών, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Λάρισας, η Επιτροπή Αγώνα Ναυτιλιακών και Τουριστικών Υπαλλήλων, ο Ενωτικός Δημοκρατικός Συνδυασμός Ηλεκτρολόγων - Ηλεκτρονικών ΕΝ, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, το «Αγωνιστικό Μέτωπο» στην ΟΤΟΕ.

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ), οι συνδικαλιστές και εκλεγμένοι σε ΔΣ από το Νομαρχιακό Τμήμα Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ, τους ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας, το ΣΕΠΕ Κιλκίς, το ΣΕΠΕ Παιονίας, την ΕΛΜΕ Κιλκίς, ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ – Δημοσίου ΟΑΕΕ επ. Λιβαδειάς, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων, Κτηνοτροφικός Σύλλογος Νομού Χανίων, Αγροτικοί Σύλλογοι των πρώην Δήμων Κρυονεριδας, Βάμου, Άρμενων, Κολυμπαρίου, Βουκολίων, Μύθημνας και οι Σύλλογοι Καϊνάς, Μεσκλών, Παλαιών Ρούμματων, Έλους, Αμυγδαλοκεφαλιού, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων για τις 18 Φλεβάρη που έχουν οριστεί μέχρι σήμερα, είναι:
• Αθήνα: Στις 10.30 π.μ., στα Προπύλαια.
• Πειραιάς: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη.
• Θεσσαλονίκη: Στις 10.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.
• Αγρίνιο: Στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
• Αίγιο: Στις 10 π.μ., στην Τρίγωνη Πλατεία.
• Αλεξανδρούπολη: Στις 11 π.μ., στο δημαρχείο.
Αμαλιάδα: Στις 9.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο
• Άμφισσα: Στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Λαού.
• Άργος: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Αγ. Πέτρου.
• Βέροια: Στις 11 π.μ., στην πλατεία Ωρολογίου.
• Βόλος: 11.00 π.μ. στην πλατεία Πανεπιστημίου.
• Γιάννενα: Στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
• Γιαννιτσά: Στις 10.30 π.μ., στην πλατεία ΕΠΟΝ - πεζόδρομος.
• Γρεβενά: Στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Λαχαναγοράς.
• Δράμα: Στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
• Έδεσσα: Στις 10.30 π.μ., στους Μικρούς Καταρράκτες.
• Ελασσόνα: Στις 10.30 π.μ., απέναντι από το Ταχυδρομείο.
• Ελευσίνα: Στις 12 μ., στην πλατεία Ηρώων.
• Ζάκυνθος: Στις 10.30 π.μ. στη Νομαρχία.
• Ηγουμενίτσα: Στις 10 π.μ. στον ΟΤΕ.
• Ηράκλειο: Στις 10 π.μ. στην πλ. Ελευθερίας.
• Θάσος: Στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία Λιμένα.
• Θήβα: Στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
• Ικαρία: Στις 12 μ. στην πλατεία Ευδήλου.
• Καβάλα: Στις 11 π.μ. στην πλατεία Καπνεργάτη.
• Καλαμάτα: Στις 10 π.μ. στην πλατεία 23ης Μαρτίου.
• Καρδίτσα: Στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
• Κάρυστος: Στις 10:30 π.μ. στην πλατεία.
• Καστοριά: Στις 10.30 π.μ., έναντι παλιάς Νομαρχίας.
• Κατερίνη: Στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
• Κέρκυρα: Στις 10 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.
• Κεφαλονιά: Στις 10.30 π.μ., στο Αργοστόλι (έξω από το ΕΚΚΙ).
 Κιλκίς: Στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Ειρήνης.
• Κοζάνη: Στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
• Κομοτηνή: Στις 11 .μ., στην κεντρική πλατεία.
• Κόρινθος: Στις 10.30 π.μ., στον πεζόδρομο Πυλαρινού - Εθνική Τράπεζα.
• Κως: Στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας.
• Λαμία: Στις 10 το πρωί στην πλατεία Πάρκου.
 Λάρισα: Στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
• Λευκάδα: Στις 10 π.μ., στον Αγ. Μηνά.
• Λήμνος: Στις 10.30 π.μ., στο λιμάνι Μύρινας.
• Λιβαδειά: Στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία (Εθνικής Αντίστασης).
• Μυτιλήνη: Στις 11 π.μ. στην πλ. Σαπφούς.
Νάξος: Στις 11 π.μ. στο παλιό Δημαρχείο
• Νάουσα: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία.
• Ναύπακτος: Στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
• Ξάνθη: Στις 11.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
• Ορεστιάδα: Στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
• Πάτρα: Στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.
Πρέβεζα: Στις 9 π.μ. προσυγκέντρωση στο Φόρο για συγκέντρωση στα JUMBO στις 10 π.μ.
• Πολύγυρος: Στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Δημαρχείου.
Πύργος: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία ΟΤΕ
• Ρέθυμνο: Στις 10.30 π.μ. στο Δημαρχείο.
• Ρόδος: Στις 11 π.μ. στην πλατεία Κύπρου.
• Σάμος: Στις 10 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.
• Σαντορίνη: Στις 11 π.μ., στην πλ. Φηρών.
• Σέρρες: Στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας.
• Τρίκαλα: Στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
• Τρίπολη: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Πετρινού.
• Φλώρινα: Στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
• Χαλκίδα: Στις 11 π.μ. στο πάρκο του Βούρκου (προσυγκέντρωση Συνδικάτων της Εύβοιας στις 10 π.μ. στην πλατεία Αγοράς).
• Χανιά: Στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.
• Χίος: Στις 10 π.μ. στην είσοδο της Απλωταριάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου