Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Τα αυξημένα κύματα προσφύγων δεν αντιμετωπίζονται με καταστολή, αλλά με ανυπακοή στα ευρωατλαντικά σχέδια


Τα αυξημένα κύματα προσφύγων, αποτέλεσμα των πολέμων, αλλά και των γεωπολιτικών παιχνιδιών που παίζονται στις πλάτες τους, δεν αντιμετωπίζονται με καταστολή, αλλά με ανυπακοή στα ευρωατλαντικά σχέδια που από τη μία διαλύουν χώρες και ξεριζώνουν λαούς και από την άλλη εγκλωβίζουν πρόσφυγες σε νησιά και σύνορα.


Η κυβέρνηση της ΝΔ, λοιπόν, να κάνει τους λεονταρισμούς της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ που και την εισβολή της Τουρκίας στη Β. Συρία ενθαρρύνουν και τον εγκλωβισμό των προσφύγων προκαλούν, ως συνέπεια και των συμφωνιών τους με τον Ερντογάν, που τήρησαν ευλαβικά όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις

Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

1 σχόλιο:

  1. Η (πριν από καιρό στο Αφρίν και η πρόσφατη στο Ιντλιμπ) εισβολή της Τουρκίας στη Β. Συρία με τις πλάτες του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ, καθώς και η κλιμάκωση της στρατιωτικής αντιπαράθεσης με τη Συρία και τη Ρωσία αυξάνουν όχι μόνο τον κίνδυνο μιας πιο γενικευμένης σύγκρουσης, αλλά και τα κύματα των ξεριζωμένων.
    Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι οι ανταγωνισμοί, οι επεμβάσεις και ο διαμελισμός χωρών που πυροδοτήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή από ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, με τη συμμετοχή και της Τουρκίας, είναι η βασική αιτία των προσφυγικών ροών.
    Ο ρόλος των λεγόμενων ΜΚΟ, καθώς και των Ελλήνων και άλλων διακινητών ανθρώπινων ψυχών, μάλλον έναντι αδαράς αμοιβής, κάνουν την κατάσταση σχεδόν ανεξέλεγκτη.
    Και, ακούς τις τιβές, να λένε άλλα αντί άλλων!
    Λες και οι πρόσφυγες, οι μετανάστες, οι ξεριζωμένοι, έρχονται στην χώρα μας από το … πουθενά!
    Πέφτουν από τον ουρανό!

    Faros;s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου