Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Κορονοτουρίστες !!!


Η μαζική φυγή από το κλεινόν άστυ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και το τρομερό μικρόβιο τρίβει τα αόρατα χέρια του, αφού η εθελοντική απομόνωση όσων ακολουθούν τις οδηγίες πάει στο βρόντο, στο όνομα της λιακάδας και της εξοχής.

Και φυσικά η επαρχία πλημμυρίζει από κορωνοτουρίστες διασπορείς του ιού, μολονότι οι υποδομές υγείας είναι παντού υποτυπώδεις.

Η Ελλάδα βρίσκεται κοντά στον πάτο σε όλους τους δείκτες που έχουν να κάνουν με ατομική ή συλλογική ευθύνη. Τροχαία ατυχήματα, κάπνισμα, παχυσαρκία, άθληση, εθελοντισμό και πάει κλαίγοντας.

Προχθές κάναμε καρναβάλι, χθες Χαιρετισμούς, σήμερα εκδρομή, αύριο παρέλαση, μεθαύριο Πάσχα....

''και από Δευτέρα κηδείες''....

2 σχόλια:

  1. Σημερινή ανάρτηση στην σελίδα του Μανιαδάκη απο τον συντονισμό οπορτουνιστικών δυνάμεων. Οι ίδιες παπάτζες μέσα στην καπιταλιστική πανδημία. Απέτυχε ο καπιταλισμός με τις ιδιωτικοποιήσεις να ...ενωθούμε.... για ένα καπιταλισμό με τον συλλογικό καπιταλιστή που είναι το κράτος. Οπορτουνιστικά φούμαρα συνέχεια. Τους αφήνουμε να ΣΚΟΥΖΟΥΝ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και είναι αυτοί που το 2012 μας καλούσαν να σκίσουμε το πρόγραμμα του 15ου συνεδρίου του 1996 για Κοινωνική συμμαχία και να μπούμε σε κυβέρνηση στο έδαφος του καπιταλισμού. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ 4.5 Χρόνια κατέστρεψε τον λαό οπότε τα καρακόλια του καπιταλισμού συνεχίζουν την δουλειά τους για το νέο οπορτουνιστικό ανάχωμα με στόχο να μη δει ο λαός την τελική λύση. Οι Κομμουνιστές δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΨΟΦΗΣΑΝ ΤΟ 1991.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου