Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Να αντιμετωπίσουμε τον άμεσο κίνδυνο με το βλέμμα σε ένα καλύτερο αύριο


Ταυτόχρονα με την αντιμετώπιση του άμεσου κινδύνου, το βλέμμα πρέπει να είναι στραμμένο και στην επόμενη μέρα, ώστε ο λαός με τον αγώνα του να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις αρνητικές επιπτώσεις και να ανοίξει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1.

Σημείωσε ότι η πανδημία είναι ο καταλύτης αρνητικών εξελίξεων που συμβαίνουν ήδη στους χώρους δουλειάς με τις απολύσεις, την μείωση μισθών, την αναστολή συμβάσεων εργασίας και την εκ περιτροπής εργασία και τόνισε ότι αυτά ζητήματα πρέπει να αναδειχθούν.
Για τους υγειονομικούς και τους επιστήμονες ανέφερε ότι το ΚΚΕ τους σέβεται για την πολύ σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά μέσα στα νοσοκομεία, αλλά και στα προαύλια, όταν αναδεικνύουν τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν για την υγεία του λαού.

Σε ερώτηση περί πρόωρων εκλογών σχολίασε ότι οι επιπτώσεις στην Ελλάδα θα είναι τεράστιες και για μεγάλο χρονικό διάστημα και πως αντικειμενικά η κυβέρνηση θα πρέπει να πει αν προτίθεται να βάλει τη χώρα σε νέα μνημόνια. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν σενάρια για ευρύτερες αστικές συγκλίσεις ανάμεσα σε κόμματα με ίδια κατεύθυνση όπως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ λέει από τώρα στο λαό να στηρίξει το Κόμμα που είναι σταθερά στο πλευρό του και να μη ακολουθήσει την πεπατημένη που μας έφερε εδώ.

3 σχόλια:

  1. Ή ορθή κρίση με οδήγησε λέει ο Κουτσουμπας να ακολουθήσω την πεπατημένη οδό που χαράζει το κουμουνιστικο κόμμα ελλαδος εδώ και εκατό χρόνια . Ο Κουτσουμπας υπαινίσσεται ότι ο αόρατος εχθρός μόνον αόρατος δεν είναι. Σύντροφοι ο εχθρός είναι ορατός και κρύβεται πίσω από το στραβό του δάχτυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να ακούς και να διαβάζεις καλλίτερα

      Αννα Φραγκ

      Διαγραφή
  2. Τα μεγαλεία να φοβάσαι,ω ψυχή.
    Και τες φιλοδοξίες σου να υπερνικησεις
    αν δεν μπορείς με δισταγμό και προφυλάξεις
    να τες ακολουθεις. Κι όσο εμπροστα προβαίνεις
    τόσο εξεταστική, προσεχτική να είσαι...
    Καβάφης.
    Καταλαβες αστροναύτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου