Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Καλούν σε σύσκεψη στις 13 Ιούλη για το συντονισμό του αγώνα κατά της ρύπανσης

Σε σύσκεψη στις 13 Ιούλη, για το συντονισμό του αγώνα κατά της ρύπανσης που προκαλούν τα ΕΛΠΕ στη Δυτική Θεσσαλονίκη, καλούν σωματεία και φορείς της περιοχής. Θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 μ.μ., στο θεατράκι στον πεζόδρομο Κορδελιού.

Σε ανακοίνωση - κάλεσμα αναφέρουν ότι η συζήτηση θα είναι για:


• Τη δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής.

• Τα συμπεράσματα από τη μέχρι τώρα αγωνιστική μας δράση.

• Τα νέα στοιχεία και τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος που δρομολογούνται στην περιοχή.

• Την ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα με νέες αγωνιστικές πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα.

Επισημαίνουν ακόμα πως «με τους αγώνες μας έχουμε κάνει ξεκάθαρο ότι δεν συμβιβαζόμαστε με την μπόχα και τις καρκινογόνες ουσίες που πνίγουν τις γειτονιές και τα σχολεία των παιδιών μας, δεν συμβιβαζόμαστε να ζούμε και να δουλεύουμε σε γειτονιές απομονωμένες από χώρους Πρασίνου, Αναψυχής, Πολιτισμού και Άθλησης, που είτε δεν υπάρχουν, είτε είναι εμπορευματοποιημένοι!

Οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε στις γειτονιές μας, αλλά και η κινητοποίηση των μαζικών φορέων της Δυτικής Θεσσαλονίκης, η παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορδελιού Εύοσμου και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας, ανέδειξαν το πρόβλημα, το έκαναν γνωστό στις περιοχές μας, αλλά και στάθηκαν εμπόδιο στην καλλιέργεια της αναμονής και του εφησυχασμού που προσπαθούν να περάσουν η κυβέρνηση και η τοπική διοίκηση!».

(Ολόκληρη η ανακοίνωση στα συνημμένα αρχεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου