Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Να γίνουν άμεσοι επανέλεγχοι σε όλες τις ιδιωτικές μονάδες Υγείας και Πρόνοιας

Ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Κεντρικής Μακεδονίας, Σωτήρης Αβραμόπουλος επικοινώνησε με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας της ΠΚΜ κ. Χρήστο Μήττα και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις σε σχέση με τα δεκάδες κρούσματα σε γηροκομείο της ΠΕ Θεσσαλονίκης, αλλά και γενικότερα για την εξέλιξη της πανδημίας στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.


Ο Σ. Αβραμόπουλος επισήμανε την ανάγκη για διενέργεια άμεσων επανελέγχων σε όλες τις ιδιωτικές μονάδες Υγείας και Πρόνοιας και ιδιαίτερα την ανάγκη διενέργειας συστηματικών περιοδικών ελέγχων στους εργαζόμενους σε αυτές.

Τόνισε, δε, την άμεση στήριξη των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφέρειας ΚΜ με τα αναγκαία μέσα, χρηματοδότηση και προσωπικό. Καθώς επίσης την ανάγκη για ελέγχους σε μεγάλους χώρους δουλειάς, έτσι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα αντίστοιχα με όσα προέκυψαν, πρόσφατα, στη μονάδα επεξεργασίας ελιάς στην ΠΕ Χαλκιδικής.

Ζήτησε τέλος την αναλυτική ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου σε επόμενη συνεδρίασή του σε σχέση με τους ελέγχους, την έκτασή τους και τα αντίστοιχα πορίσματά τους.

Να σημειωθεί πως η "Λαϊκή Συσπείρωση" Κεντρικής Μακεδονίας το προηγούμενο διάστημα σε όλες τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως και στην ειδική συνεδρίαση για το θέμα του κορονοϊού, αλλά και με Ερωτήσεις και Επερωτήσεις ζητούσε ένταση των ελέγχων, στήριξη των αρμοδίων υπηρεσιών της ΠΚΜ και πλήρη ενημέρωση.

 «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κεντρικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου