Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Στιγμιότυπα από τη συγκλονιστική εκδήλωση πάνω στον τόπο του μαρτυρίου

H εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την τοποθέτηση του Μνημείου στηΜακρόνησο ήταν συγκλονιστική από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η αποκάλυψη του Μνημείου, που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Μάρκος Γεωργιλάκης, ήταν απόδοση τιμής σε όλους τους αγωνιστές της Μακρονήσου που βίωσαν την απάνθρωπη βαρβαρότητα του αστικού κράτους, που κράτησαν ψηλά τις σημαίες του αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση από τον κόσμο της ταξικής εκμετάλλευσης. Το Μνημείο του ΚΚΕ, που πλέον κοσμεί αυτόν τον μαρτυρικό τόπο, θα υπενθυμίζει ότι η θυσία τους δεν πήγε χαμένη, είναι το λίπασμα για τους σημερινούς αγώνες.
Στο video του portal 902.gr μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την άφιξη στην Μακρόνησο, από τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου, από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα,  από τη συγκινητική συναυλία στο ξερονήσι, από τους Μακρονησιώτες που ένιωσαν περηφάνια για αυτή την εκδήλωση.

Σε επόμενο video, το portal θα σας παρουσιάσει τις μαρτυρίες των αγωνιστών της Μακρονήσου, οι οποίοι μας μίλησαν για τα όσα βίωσαν εκείνη την περίοδο πάνω στο Νταχάου της Μεσογείου.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο και πάλι Μπράβο. Αυτό είναι το ΚΚΕ απαλλαγμένο απο ολόκληρη την οπορτουνιστική σαπίλα που κατέστρεφε συνεχώς τα πάντα και μας έφερε ένα βήμα απο τον γκρεμό το 1991... με επικεφαλής τον ΑΘΛΙΟ ...φαράκο... που πέρασε πριν 30 χρόνια ΑΝΟΙΧΤΑ με την Αντεπανάσταση. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου